Рецепт Минтай тушкований
Минтай тушкований з даного пошаговому рецептом готується швидко і легко. Для приготування страви ми використовуємо мінімум продуктів, проте смак страви все одно виходить багатим і цікавим.
опис приготування:
минтай — риба із сімейства тріскових. Вона містить велику кількість корисних речовин, які допомагають людині зберегти здоров'я. Потрібно відмітити, що минтай містить: витамин РР, фосфор, калій, сірка, йод, фтор, кобальт. Тож не дивно, що?
Так що, очевидно, простий рецепт минтая тушкованого допоможе вам приготувати не тільки смачне, але ще і досить корисне блюдо. Удачі в приготуванні!
- минтай— 1 штука(800 г — 1 кг)
- Картопля— 4 штуки
- крем— 100 грам
- Рослинна олія— — За смаком
- Цибуля— 1 штука
- сіль, перець— — За смаком
- Лавровий лист— 4 штуки
Рибку добре промиваємо, просушиваем и нарезаем на порционные кусочки.
Затем чистим лучок, мелко нарезаем его и отправляем жариться в растительном масле на сковородке. Обжариваем до полу прозрачности.
В это время нарезаем картофель кружочками.
Предварительно натираем солью кусочки рыбы, і, поперчивши, відправляємо до цибулі. обсмажуємо буквально 2-3 моменти.
Затем в сковородку отправляем картофель, перемешиваем и обжариваем содержимое еще около 3 минут и затем в сковородку вливаем сметану, добавляем немного воды и пару лавровых листов.
Накрываем крышкой и тушим содержимое на медленном огне, час від часу перемішуючи. Тушить рекомендую до полной готовности картофеля, приблизно 20-25 хвилин.
Подібні рецепти
Минтай тушкований в майонезі
Цей покроковий рецепт з фото розповість вам, як зі звичайної риби минтай приготувати неймовірно смачне гаряче блюдо, майже делікатес Готуємо смажений минтай! опис приготування: Простий рецепт приготування минтая смаженого я знайшла в інтернеті. З плином часу це нехитре, але від того не менш см...
Минтай под маринадом
Минтай под маринадом — это насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого. опис приготування: Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность ...
Минтай з морквою
Рецептів минтая з морквою безліч. Але я хочу запропонувати свій спосіб. По перше, я не обсмажую рибу, а по-друге, не використовую кетчуп, тільки свіжі помідори. Мій варіант більш дієтичний. опис приготування: Осчістіте і подрібніть цибулю, морква і помідори. Спочатку обсмажити цибулю і моркву,...
Минтай в духовці
Запечена в духовці минтай виходить дуже ніжним і смачним. Минтай - відмінне дієтичне блюдо і спосіб урізноманітнити харчування тих, хто сидить на дієті або постить. опис приготування: Запечена минтай відмінно підходить для сімейної вечері. Минтай - дуже корисна риба, доступна кожному. Минтай ...
Минтай в фользі в духовці
Якщо ви віддаєте перевагу їсти соковиту рибу, то цей простий рецепт минтая в фользі в духовці повинен вам сподобатися. звичайно, золотистої скоринки на рибі не буде, зате смак вийде неймовірно ніжний. опис приготування: минтай — це бюджетна і найдоступніша сучасним господиням риба, тому її гущ...