Рецепт Минтай смажений

Рецепт Минтай смажений
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей покроковий рецепт з фото розповість вам, як зі звичайної риби минтай приготувати неймовірно смачне гаряче блюдо, майже делікатес Готуємо смажений минтай!

опис приготування:

Простий рецепт приготування минтая смаженого я знайшла в інтернеті. З плином часу це нехитре, але від того не менш смачна страва стало у нас вдома черговим. У цій рибі багато корисних речовин, які додають бадьорості і сил, та й на смак вона — дуже навіть. Риба виходить досить жирної через майонезу, але жахливо смачною. рекомендую спробувати!

  • свіжоморожений минтай— 1 кілограм
  • морква— 3 штуки
  • майонез— 3 Ст. ложки
  • крем— 3 Ст. ложки
  • Цибуля— 3-4 штук
  • борошно— 4 Ст. ложки(пшеничне)
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
  • Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
минтай смажений - фото крок 1 Нашу рибку размораживаем, гарненько промиваємо під проточною водою, просушуємо і нарізаємо шматочками. В цей же час моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо півкільцями.

минтай смажений - фото крок 2 Борошно просіваємо з сіллю і перцем. Обвалюють у ній кожен шматочок. Робимо це ретельно. На сильний вогонь ставимо сковорідку, вливаємо достатню кількість рослинної олії і обсмажуємо кожен шматочок з двох сторін до золотистої скоринки.

минтай смажений - фото крок 3 Потім обсмажену рибу перекладаємо в каструлю з товстим дном або в гусятницю, засипаємо рибу цибулею і морквою, зверху заливаємо сумішшю з змішаних сметани, майонезу і води. накриваємо кришкою, ставимо на сильний вогонь, доводимо до кипіння і потім тушкуємо 20-30 хвилин на повільному вогні.

минтай смажений - фото крок 4 Минтай смажений подаємо з відвареною картоплею або рисом. Смачного!

Подібні рецепти

Минтай под маринадом

Минтай смажений в сметані

Минтай под маринадом — это насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого. опис приготування: Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность ...

Минтай з морквою

Минтай з морквою

Рецептів минтая з морквою безліч. Але я хочу запропонувати свій спосіб. По перше, я не обсмажую рибу, а по-друге, не використовую кетчуп, тільки свіжі помідори. Мій варіант більш дієтичний. опис приготування: Осчістіте і подрібніть цибулю, морква і помідори. Спочатку обсмажити цибулю і моркву,...

Минтай тушкований

Минтай тушкований

Минтай тушкований з даного пошаговому рецептом готується швидко і легко. Для приготування страви ми використовуємо мінімум продуктів, проте смак страви все одно виходить багатим і цікавим. опис приготування: минтай — риба із сімейства тріскових. Вона містить велику кількість корисних речовин, ...

Минтай в духовці

Минтай в духовці

Запечена в духовці минтай виходить дуже ніжним і смачним. Минтай - відмінне дієтичне блюдо і спосіб урізноманітнити харчування тих, хто сидить на дієті або постить. опис приготування: Запечена минтай відмінно підходить для сімейної вечері. Минтай - дуже корисна риба, доступна кожному. Минтай ...

Минтай в фользі в духовці

Минтай в фользі в духовці

Якщо ви віддаєте перевагу їсти соковиту рибу, то цей простий рецепт минтая в фользі в духовці повинен вам сподобатися. звичайно, золотистої скоринки на рибі не буде, зате смак вийде неймовірно ніжний. опис приготування: минтай — це бюджетна і найдоступніша сучасним господиням риба, тому її гущ...