Рецепт Минтай под маринадом

Рецепт Минтай под маринадом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Минтай под маринадомэто насыщенное вкусом, пряным ароматом и обладающее красивым внешним видом блюдо. В этой рыбе мало костей, она богата полезными микроэлементами и стоит совсем недорого.

опис приготування:

Рыба минтай – очень хорошая рыба. Она обладаем мягким вкусом, что дает возможность для кулинарных экспериментов. Важливо відмітити, что минтай не очень костистая рыба, поэтому хорошо подходит для детей. Предлагаю простой рецепт приготовления минтая под маринадом, приготовить которого можно за час. хай щастить!

  • минтай— 1 кілограм
  • морква— 3-4 штук(около 300гр)
  • Цибуля— 2-3 штук(около 250гр)
  • Рослинна олія— — За смаком(для смаження)
  • молоко— 350 мілілітрів
  • борошно— 150 грам
  • сіль, перець, приправи— — За смаком
Минтай под маринадом - фото крок 1 Рыбу для данного блюда можно использовать как замороженную, так і свіжу. В першому випадку, рыбу следует размораживать при комнатной температуре. Затем минтая хорошо промываем под проточной водой и просушиваем.

Минтай под маринадом - фото крок 2 Нарезаем минтая на порционные куски.

Минтай под маринадом - фото крок 3 Каждый кусочек хорошенько натираем солью со всех сторон, перчим, приправляємо до смаку. И оставляем мариноваться примерно на 30 хвилин.

Минтай под маринадом - фото крок 4 Тепер займемося овочами. Почистим лук и нарежем его полукольцами.

Минтай под маринадом - фото крок 5 Затем очищаем морковь и натираем ее на крупной терке. Овощи перекладываем в тарелки и откладываем в сторону.

Минтай под маринадом - фото крок 6 Після того, як рибка замаринувалася, в плоскую тарелку насыпаем около 150 грам борошна. На плиту ставим сковородку, наливаем в нее масло и хорошенько обмакивая кусочки рыбы, отправляем их жариться.

Минтай под маринадом - фото крок 7 Рыбу обжариваем около 5-8 хвилин з кожного боку.

Минтай под маринадом - фото крок 8 Затем в сковородку равномерно добавляем лук. Цибуля должен закрыт всю рыбу.

Минтай под маринадом - фото крок 9 Затем также равномерно выкладываем морковь.

Минтай под маринадом - фото крок 10 Затем массу заливаем молоком, солимо перчимо, добавляем любимые приправы и накрываем сковородку крышкой. Сбавляем огонь и тушим блюдо около 30-40 хвилин. Готово!

Подібні рецепти

Морква під маринадом

Курочка под шубкой

Коли хочеться не тільки корисних, але і смачних овочів, спробуйте приготувати пікантну морква під маринадом. Ця страва буде прекрасним гарніром до м'яса. опис приготування: Класичний рецепт моркви під маринадом найчастіше називають "; по-корейськи ";. Пропоную поглянути на це блюдо трохи інакш...

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5  кілограма Маринад "; Барбекю"  — 150 грам Аджика го...

Минтай з морквою

Минтай з морквою

Рецептів минтая з морквою безліч. Але я хочу запропонувати свій спосіб. По перше, я не обсмажую рибу, а по-друге, не використовую кетчуп, тільки свіжі помідори. Мій варіант більш дієтичний. опис приготування: Осчістіте і подрібніть цибулю, морква і помідори. Спочатку обсмажити цибулю і моркву,...

Минтай тушкований

Минтай тушкований

Минтай тушкований з даного пошаговому рецептом готується швидко і легко. Для приготування страви ми використовуємо мінімум продуктів, проте смак страви все одно виходить багатим і цікавим. опис приготування: минтай — риба із сімейства тріскових. Вона містить велику кількість корисних речовин, ...

Минтай в духовці

Минтай в духовці

Запечена в духовці минтай виходить дуже ніжним і смачним. Минтай - відмінне дієтичне блюдо і спосіб урізноманітнити харчування тих, хто сидить на дієті або постить. опис приготування: Запечена минтай відмінно підходить для сімейної вечері. Минтай - дуже корисна риба, доступна кожному. Минтай ...