Рецепт Mizitropitakiya

Рецепт Mizitropitakiya
Кількість порцій: 70 Час приготування: 45 хв.
Рецепт мізітропітакіі - солодкої сирної випічки, характерною для грецької кухні на основі домашнього тесту філо.

опис приготування:

Мізітропітакія - солодкі сирні пиріжки, які подаються з медом, фірмове блюдо грецького острова Крит.

  • сиру мізітра— 1 кілограм
  • меленої кориці— 2 чайних ложки
  • цукру— 2 Ст. ложки
  • яйце— 1 штука
  • тесту філо— 500 грам
  • борошна— 100 грам
  • оливкового масла— 50 грам
  • меду— 20 грам
Mizitropitakiya - фото крок 1 1. Підготуйте начинку. В посудині змішайте сир, яйце, корицю і цукор. розімніть ложкою. Добре перемішайте всі інгредієнти.

Mizitropitakiya - фото крок 2 2. Посипте робочу поверхню борошном. На розкачане тісто філо столовою ложкою викладайте начинку. Почніть з центру і рухайтеся до одного з країв. Начинку викладайте тільки на половину тіста, другою половиною потрібно буде накрити начинку.

Mizitropitakiya - фото крок 3 3. Накрийте начинку другою половиною тіста, не притискаючи.

Mizitropitakiya - фото крок 4 4. Починаючи з краю, розташуйте різання над сирною начинкою і притисніть. Для сирних пиріжків можна використовувати різання для піти або іншу різання, головне, щоб у неї були щербини на кінці, щоб склеїти два шари тесту разом.

Mizitropitakiya - фото крок 5 5. Розігрійте масло на сковорідці і обсмажте пиріжки з двох сторін. Полийте медом перед подачею на стіл.
Підказка. Сирні пиріжки можна заморозити перед обжаркой. Помістіть їх на піднос в один шар і помістіть в морозильну камеру. Коли вони замерзнуть, помістіть їх в пластикові пакети. У такому вигляді вони можуть зберігатися протягом двох-трьох місяців. Для приготування дістаньте їх з морозилки і розморожувати протягом 10 хвилин. після обсмажте.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Рис ризотто

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...