Рецепт Макрурус в клярі

Рецепт Макрурус в клярі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Makrurus — непроста риба і вимагає особливого підходу в приготуванні. Але якщо ви будете точно слідувати рецептом, у вас вийде тане на губах ніжна рибка в золотистої хрусткій скоринці.

опис приготування:

риба ця — дуже делікатна і вимагає особливого підходу. видаліть луску, нутрощі, помийте і просушіть. Потім наріжте шматочками, посолити і дати 10 хвилин постояти. Потім занурте кожен шматочок в збиті з сіллю яйця, обваляйте в борошні і ще раз повторіть ці кроки. Відразу після цього відправте рибу на розігріту сковороду і обсмажте до готовності. Ви можете приготувати будь-який гарнір на ваш смак, але дуже красиво з макруруса виглядає гарбуз, обсмажена на грилі. На гурток гарбуза покладіть два шматки риби, збризніть оливковим маслом, прикрасьте петрушкою і подавайте на стіл. Смачного!

  • гарбуз— 600 грам
  • Філе білої риби— 1 кілограм
  • яйце— 2 штуки
  • заголовок Бондюель— 8 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • петрушка— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
Макрурус в клярі - фото крок 1 Промийте філе риби і просушіть паперовим рушником.

Макрурус в клярі - фото крок 2 Поріжте філе шматочками, Залиште сіль і 10 хвилин. Тим часом збийте виделкою яйця з дрібкою солі. По закінченню часу обваляйте шматочки риби в яєчної суміші.

Макрурус в клярі - фото крок 3 Потім відразу ж в кукурудзяній муці, ще раз занурте в яйце і ще раз в борошно.

Макрурус в клярі - фото крок 4 Потім обсмажте рибу на попередньо розігрітій сковороді. Панірують шматочки перед найжаркішій, не допускаючи, щоб вони лежали в паніровці. Готову рибу накрийте фольгою, щоб вона не охолола.

Макрурус в клярі - фото крок 5 Поріжте гарбуз кружками, змастіть оливковою олією і обсмажте на грилі. При подачі на стіл на гурток гарбуза покладіть два шматки риби, збризніть оливковим маслом і прикрасьте петрушкою.

Подібні рецепти

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Рецепт риби в клярі в духовці

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...

Цибулеві кільця в клярі

Цибулеві кільця в клярі

Цибулеві кільця в клярі — це хрустка, ароматна і дуже смачна закуска до пива і не тільки. Цибулеві кільця, обсипані чіпсами створюють незвичайне співзвуччя пряного смаку і ніжно-солодкого! опис приготування: Вся складність цибулевих кілець в клярі полягає в тому, що готувати кожне колечко потр...

Минтай в клярі

Минтай в клярі

Минтай в клярі — це чудова закуска, яка буде користуватися попитом на будь-якому святковому столі. Добре підходить для фуршетів. Втім, і як гаряче блюдо з гарніром теж можна подавати. опис приготування: Простий рецепт минтая в клярі не вимагає дорогих продуктів, в цьому його велика перевага, о...

Цибулеві кільця з сиром в клярі

Цибулеві кільця з сиром в клярі

Шикарна закуска для будь-якого столу і будь-якої страви - кільця цибулі з сиром в клярі. Рецепт дуже простий, сподобається всім, подавати кільця можна з соусом і будь-якими овочами, м'ясом або рибою. опис приготування: Сир для рецепта використовувати твердий, смачний. Цибулеві кільця можна гот...