Рецепт Кращі свинячі відбивні
Якщо не хочете зіпсувати шикарний шматочок свинини і зробити з нього підошву, тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати кращі свинячі відбивні. Їжте їх відразу ж після приготування.
опис приготування:
Є маленькі секрети, які дозволяють не зіпсувати м'ясо, а зробити його соковитим і ніжним, таким, щоб ви насолоджувалися кожним шматочком. Подавайте відбивні з картопляним пюре, з макаронами, з овочевим салатом або овочами на грилі.
- свинячі відбивні— 4 штуки(сирі)
- цукор— 2 Ст. ложки
- сіль— 2 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- Цибуля— 1 штука
- Біле сухе вино— 1 Склянка
- мед— 2 Ст. ложки
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- вода— 4 склянки
2. Дістаньте відбивні і витріть їх насухо серветками.
3. У сковороду налийте олію, поставте її на вогонь, відразу викладіть відбивні. Оскільки вони маринувалися з цукром, то на гарячій сковороді будуть відразу горіти.
4. Обсмажте їх з одного боку до легкого золотистого кольору, потім переверніть на іншу сторону.
5. Видаліть відбивні зі сковороди, злийте жир і поставте її назад на вогонь. Подрібніть часник і наріжте півкільцями цибулю, викладіть овочі в сковороду, злиття вино, мідь, гірчицю, збільште вогонь і випарити до утворення густої консистенції.
6. Коли утворилася необхідна консистенція, поверніть відбивні в сковороду, обваляйте в глазурі з цибулею.
7. Викладіть відбивні в тарілку, прикрасьте обсмаженою цибулею і подавайте відразу.
Подібні рецепти
Оладки з кабачків з вівсяними пластівцями
Вам не важко буде приготувати дивовижні домашні цукерки, адже в цьому рецепті я розповім, як приготувати кращі домашні трюфелі. Такі цукерки можна приготувати і для дітей без алкоголю. опис приготування: Трюфелі вважаються вишуканими цукерками, але це не означає, що їх неможливо приготувати в ...
Мариновані свинячі реберця
цікавий, але в той же час простий рецепт маринованих свинячих реберець вам точно сподобається! Готувати досить швидко, адже маринувати потрібно всього-то 15 хвилин! Та й маринад з простих продуктів! опис приготування: Такий простий рецепт маринованих свинячих реберець я знайшла десь на простор...
Мариновані свинячі вушка
Чудова гостра закуска до пива. З'їдаються дуже швидко — перевірено! Рецепт маринованих свинячих вушок — для вас. опис приготування: У багатьох країнах свинячі вушка вважаються делікатесом. Я пам'ятаю, як в дитинстві, ми малеча, стояли в черзі за обпаленими свинячими вушками, коли в селі у бабу...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...