Рецепт Мариновані свинячі вушка

Рецепт Мариновані свинячі вушка
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Чудова гостра закуска до пива. З'їдаються дуже швидко — перевірено! Рецепт маринованих свинячих вушок — для вас.

опис приготування:

У багатьох країнах свинячі вушка вважаються делікатесом. Я пам'ятаю, як в дитинстві, ми малеча, стояли в черзі за обпаленими свинячими вушками, коли в селі у бабусі різали поросят. Це було дуже смачно! Пропоную вам рецепт приготування маринованих свинячих вушок. Якщо у вашому будинку є любителі пива — то ця закуска буде прийнята ними із захопленням, повірте. сподіваюся, що рецепт приготування маринований свинячих вушок з фото вийшов зрозумілим і доступним. Смачного вам вечора!

  • свинячі вушка— 3-4 штук
  • Масло оливкове— 3-4 Ст. ложок
  • оцет 9%  — 1 Чайна ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • Перець червоний гострий мелений— 1-2 Щепоток
  • паприка сушена— 1 щіпка
  • сушений базилік— 1-2 Щепоток
  • суха аджика— 2 щіпки
  • Лавровий лист— 2 штуки
Мариновані свинячі вушка - фото крок 1 Свинячі вуха обпалюють, очищаємо, моєму. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою і додаємо сіль і лавровий лист. Ставимо варити приблизно на 1,5-2 годину.

Мариновані свинячі вушка - фото крок 2 готуємо маринад. Змішуємо оливкову олію, оцет, цукор і все сухі спеції. Додаємо подрібнений часник. Маринад повинен настоятися, щоб сухі спеції розкрили весь свій аромат.

Мариновані свинячі вушка - фото крок 3 Зварені вушка охолоджуємо і нарізаємо тонкими смужками.

Мариновані свинячі вушка - фото крок 4 Викладаємо нарізані вушка в міцний пакет і відправляємо туди ж наш маринад. Зав'язуємо пакет і перетрушувати його вміст. Вушка перемішається з маринадом і наші руки залишаться чистими. Відправляємо наш пакет в холодильник. Маринуються вушка годин 10-12. За цей час бажано кілька разів перемішувати вміст пакета.

Подібні рецепти

Мариновані свинячі реберця

Курка (філе) в мультиварці

цікавий, але в той же час простий рецепт маринованих свинячих реберець вам точно сподобається! Готувати досить швидко, адже маринувати потрібно всього-то 15 хвилин! Та й маринад з простих продуктів! опис приготування: Такий простий рецепт маринованих свинячих реберець я знайшла десь на простор...

Кращі свинячі відбивні

Кращі свинячі відбивні

Якщо не хочете зіпсувати шикарний шматочок свинини і зробити з нього підошву, тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати кращі свинячі відбивні. Їжте їх відразу ж після приготування. опис приготування: Є маленькі секрети, які дозволяють не зіпсувати м'ясо, а зробити його соковитим і ніжним...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...