Рецепт Кращі домашні трюфелі

Рецепт Кращі домашні трюфелі
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Вам не важко буде приготувати дивовижні домашні цукерки, адже в цьому рецепті я розповім, як приготувати кращі домашні трюфелі. Такі цукерки можна приготувати і для дітей без алкоголю.

опис приготування:

Трюфелі вважаються вишуканими цукерками, але це не означає, що їх неможливо приготувати в домашніх умовах. Приготовані за цим рецептом трюфелі вразять вас своїм апельсиново-шоколадним ароматом, найніжнішої текстурою і дуже приємним смаком. Такі трюфелі необхідно зберігати в герметичній тарі в холодильнику. Цукерки можна використовувати в приготуванні десертів або як прикраса для тортів, з ними блюдо вийде тільки смачніше!

  • Чорний шоколад (какао 70%)  — 150 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Цукрова пудра— 1 Ст. ложка
  • Апельсновий лікер— 1 Ст. ложка
  • Цукати апельсинові подрібнені— 1 Ст. ложка
  • Какао-порошок— 3-4 Ст. ложок
Кращі домашні трюфелі - фото крок 1 1. Чорний шоколад дрібно порубати і розтопіть на паровій бані. Остудіть при кімнатній температурі. Протягом двох хвилин збийте розм'якшене вершкове масло з цукровою пудрою.

Кращі домашні трюфелі - фото крок 2 2. Невеликими порціями додайте остиглий шоколад, постійно збиваючи міксером. На завершення додайте апельсиновий лікер і подрібнені апельсинові цукати.

Кращі домашні трюфелі - фото крок 3 3. Перемішайте і викладіть на застелену пергаментним папером форму. Накрийте форму харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2 годину. Накрийте зверху пекарської папером, переверніть і зніміть плівку.

Кращі домашні трюфелі - фото крок 4 4. Розріжте на рівні частини. Одягніть силіконові рукавички, охолодіть руки під холодною водою і сформуйте цукерки. Покладіть їх на посипану какао дошку і відправте в морозилку на 20 хвилин.

Кращі домашні трюфелі - фото крок 5 5. Обкатайте цукерки в просіяному какао. Зберігайте трюфелі в холодильнику в герметично закритій ємності. Смачного!

Подібні рецепти

Кращі свинячі відбивні

Домашні трюфелі

Якщо не хочете зіпсувати шикарний шматочок свинини і зробити з нього підошву, тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати кращі свинячі відбивні. Їжте їх відразу ж після приготування. опис приготування: Є маленькі секрети, які дозволяють не зіпсувати м'ясо, а зробити його соковитим і ніжним...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...