Рецепт Кращі домашні трюфелі
Вам не важко буде приготувати дивовижні домашні цукерки, адже в цьому рецепті я розповім, як приготувати кращі домашні трюфелі. Такі цукерки можна приготувати і для дітей без алкоголю.
опис приготування:
Трюфелі вважаються вишуканими цукерками, але це не означає, що їх неможливо приготувати в домашніх умовах. Приготовані за цим рецептом трюфелі вразять вас своїм апельсиново-шоколадним ароматом, найніжнішої текстурою і дуже приємним смаком. Такі трюфелі необхідно зберігати в герметичній тарі в холодильнику. Цукерки можна використовувати в приготуванні десертів або як прикраса для тортів, з ними блюдо вийде тільки смачніше!
- Чорний шоколад (какао 70%) — 150 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- Цукрова пудра— 1 Ст. ложка
- Апельсновий лікер— 1 Ст. ложка
- Цукати апельсинові подрібнені— 1 Ст. ложка
- Какао-порошок— 3-4 Ст. ложок
2. Невеликими порціями додайте остиглий шоколад, постійно збиваючи міксером. На завершення додайте апельсиновий лікер і подрібнені апельсинові цукати.
3. Перемішайте і викладіть на застелену пергаментним папером форму. Накрийте форму харчовою плівкою і поставте в холодильник на 2 годину. Накрийте зверху пекарської папером, переверніть і зніміть плівку.
4. Розріжте на рівні частини. Одягніть силіконові рукавички, охолодіть руки під холодною водою і сформуйте цукерки. Покладіть їх на посипану какао дошку і відправте в морозилку на 20 хвилин.
5. Обкатайте цукерки в просіяному какао. Зберігайте трюфелі в холодильнику в герметично закритій ємності. Смачного!
Подібні рецепти
Домашні трюфелі
Якщо не хочете зіпсувати шикарний шматочок свинини і зробити з нього підошву, тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати кращі свинячі відбивні. Їжте їх відразу ж після приготування. опис приготування: Є маленькі секрети, які дозволяють не зіпсувати м'ясо, а зробити його соковитим і ніжним...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...