Кращий рецепт тесту для пельменів

Кращий рецепт тесту для пельменів
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У тесті для пельменів немає нічого складного. У нього входить мінімум інгредієнтів. головне — це їх правильні пропорції, щоб тісто вийшло гладким, еластичним і його можна було тонко розкачати.

опис приготування:

Тісто для пельменів обов'язково повинно бути еластичним. Це необхідно для того, щоб його можна було дуже тонко розкачати. Приготоване за цим рецептом тісто можна зберігати в холодильнику або в морозилці тривалий час. Щоб дізнатися, як приготувати кращий рецепт тесту для пельменів, прочитайте цей рецепт.

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку— 500 грам
  • вода— 250 мілілітрів
  • Куряче яйце— 1 штука
  • сіль— 1/2 чайних ложки
Кращий рецепт тесту для пельменів - фото крок 1 Пшеничне борошно вищого сорту просійте через сито і помістіть в миску. Додайте до неї сіль і перемішайте обидва інгредієнти.

Кращий рецепт тесту для пельменів - фото крок 2 Зробіть в борошні поглиблення і вбийте в нього сире куряче яйце.

Кращий рецепт тесту для пельменів - фото крок 3 Перемішайте яйце виделкою так, щоб воно трохи "; зчепилося" з борошном.

Кращий рецепт тесту для пельменів - фото крок 4 Влийте в поглиблення в борошні зі збитим яйцем чисту питну воду.

Кращий рецепт тесту для пельменів - фото крок 5 замісити тісто. Воно не повинно прилипати до рук, тому додайте борошно в міру необхідності. Скачайте тісто в кулю і накрийте харчовою плівкою, дайте йому відпочити півгодини і приступайте до ліплення пельменів.

Подібні рецепти

Кращий рецепт чебуреків

Вестибюль в азербайджанській мові

Це найлегший рецепт чебуреків з тих, що ви коли-небудь бачили. Як приготувати кращий рецепт чебуреків? Дивіться і запам'ятовуйте, а краще беріть в обране, тому що ви до нього звернетеся не раз! опис приготування: Це найпростіший рецепт для чебуреків. Тісто не розтікається і зберігає всередині ...

Кращий рецепт часниковий грінок зі шпротами і майонезом

Кращий рецепт часниковий грінок зі шпротами і майонезом

Ця закуска у нас в родині найулюбленіша, без неї не обходиться жодне свято, та й без приводу я теж дуже часто її готую. Подобається всім і зникає зі столу швидше бутербродів з ікрою. опис приготування: ця проста, але дуже смачна закуска готується всього за 15 хвилин з найдоступніших інгредієнт...

Кращий рецепт м'яса по-французьки з майонезом

Кращий рецепт м'яса по-французьки з майонезом

Сьогодні будемо готувати просте і смачне блюдо, яке не займе багато часу! Я, звичайно ж, говорю про м'ясо по-французьки. Це смачно. це ситно. це святково! кількість порцій: 5-7 Картопля— 5-6 штук Куряче філе— 300 грам Масло рослинне— 2 Ст. ложки майонез— 2 Ст. ложки Аджика— 50 грам сир— 100 гра...

Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці

Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці

Цей смачний пиріг з пісочного тіста з полуничним джемом випікається в мультиварці. Він буде чудовим варіантом для домашнього чаювання. опис приготування: Легендарний насипний пиріг я приготувала в мультиварці. Начинка у мене сьогодні - полуничний джем. Цей пиріг можна приготувати і в духовці. ...

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом

Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5  кілограма Маринад "; Барбекю"  — 150 грам Аджика го...