Кращий рецепт тесту для пельменів
У тесті для пельменів немає нічого складного. У нього входить мінімум інгредієнтів. головне — це їх правильні пропорції, щоб тісто вийшло гладким, еластичним і його можна було тонко розкачати.
опис приготування:
Тісто для пельменів обов'язково повинно бути еластичним. Це необхідно для того, щоб його можна було дуже тонко розкачати. Приготоване за цим рецептом тісто можна зберігати в холодильнику або в морозилці тривалий час. Щоб дізнатися, як приготувати кращий рецепт тесту для пельменів, прочитайте цей рецепт.
- Борошно пшеничне вищого ґатунку— 500 грам
- вода— 250 мілілітрів
- Куряче яйце— 1 штука
- сіль— 1/2 чайних ложки
Зробіть в борошні поглиблення і вбийте в нього сире куряче яйце.
Перемішайте яйце виделкою так, щоб воно трохи "; зчепилося" з борошном.
Влийте в поглиблення в борошні зі збитим яйцем чисту питну воду.
замісити тісто. Воно не повинно прилипати до рук, тому додайте борошно в міру необхідності. Скачайте тісто в кулю і накрийте харчовою плівкою, дайте йому відпочити півгодини і приступайте до ліплення пельменів.
Подібні рецепти
Вестибюль в азербайджанській мові
Це найлегший рецепт чебуреків з тих, що ви коли-небудь бачили. Як приготувати кращий рецепт чебуреків? Дивіться і запам'ятовуйте, а краще беріть в обране, тому що ви до нього звернетеся не раз! опис приготування: Це найпростіший рецепт для чебуреків. Тісто не розтікається і зберігає всередині ...
Кращий рецепт часниковий грінок зі шпротами і майонезом
Ця закуска у нас в родині найулюбленіша, без неї не обходиться жодне свято, та й без приводу я теж дуже часто її готую. Подобається всім і зникає зі столу швидше бутербродів з ікрою. опис приготування: ця проста, але дуже смачна закуска готується всього за 15 хвилин з найдоступніших інгредієнт...
Кращий рецепт м'яса по-французьки з майонезом
Сьогодні будемо готувати просте і смачне блюдо, яке не займе багато часу! Я, звичайно ж, говорю про м'ясо по-французьки. Це смачно. це ситно. це святково! кількість порцій: 5-7 Картопля— 5-6 штук Куряче філе— 300 грам Масло рослинне— 2 Ст. ложки майонез— 2 Ст. ложки Аджика— 50 грам сир— 100 гра...
Кращий рецепт пирога з джемом в мультиварці
Цей смачний пиріг з пісочного тіста з полуничним джемом випікається в мультиварці. Він буде чудовим варіантом для домашнього чаювання. опис приготування: Легендарний насипний пиріг я приготувала в мультиварці. Начинка у мене сьогодні - полуничний джем. Цей пиріг можна приготувати і в духовці. ...
Кращий рецепт запечених свинячих реберець з маринадом, аджикою і кетчупом
Запечені реберця можна приготувати як в духовці, так і на решітці на мангалі. соковиті, м'які реберця припадуть до смаку всій родині. Маринуються ребра в маринаді барбекю з додаванням гострої аджики. кількість порцій: 5-7 Свинячі реберця— 1,5 кілограма Маринад "; Барбекю" — 150 грам Аджика го...