Рецепт Місо Сіро
Якщо ви любите японську кухню, то напевно пробували хоча б раз японські супи. Багатьом вони подобаються за рахунок своєї легкості, іншим за незвичайність смаку. Сьогодні я розповім, як приготувати місо широ.
опис приготування:
Такий місо широ виходить напрочуд насиченим. Якщо ви вперше готуєте японські супи, то ви обов'язково в них закохаєтесь. В даному рецепті ви можете використовувати будь-яку локшину, наприклад гречану.
Якщо любите пікантність, то додайте сушені пластівці червоного гострого перцю або просто соус чилі.
Смачного!
- Курячий бульйон— 6 склянок
- локшина удон— 150 грам
- суцвіття брокколі— 2 склянки
- креветки— 200 грам
- Місо-паста— 2 Ст. ложки
- Тепла вода— 3 Ст. ложки
- Тертий корінь імбиру— 1 Ст. ложка
- Зелена цибуля— 1/2 склянки
- тофу— 100 грам
- Сіль і перець— За смаком
2 Курячий бульйон доведіть до кипіння і опустіть локшину, варите 4-5 хвилин. Потім додайте брокколі і креветки. Варіть все близько 5 хвилин на середньому вогні.
3 Додайте в каструлю соус з місо-пастою, потім нарізаний кубиками тофу і зелений лук, акуратно перемішайте.
Подібні рецепти
Атлантична тріска з місо
Невід'ємний атрибут японської кухні — пасти місо — тепер може з'явитися і на вашій кухні! записуйте рецепт, готуйте про запас і робіть будь-які страви східної кухні прямо вдома, своїми руками! опис приготування: Щоб приготувати місо пасту, обов'язково потрібен рис з грибком. Це спеціальний про...
Місо суп класичний
Одне з національних надбань Японії - це місо суп. Є різні його варіації, залежить від регіону: з креветками, грибами, vegetarianskiy. записуйте рецепт, як приготувати місо суп класичний. опис приготування: Класичний рецепт припускає використання основних інгредієнтів: пасти місо, Даші (рибний ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...