Рецепт Міш-маш болгарський
мішанина — традиційне блюдо болгарської національної кухні. Блюдо на кожен день — швидке і просте в приготуванні, з завжди доступних інгредієнтів.
опис приготування:
Саме слово миш-маш в болгарській мові використовується для позначення безладу, хаос і Бардак. Воно й не дивно — тому що миш-маш є стравою, в якому всі інгредієнти просто-напросто перемішуються і гасяться на сковороді. виходить, треба сказати, вельми смачне буденне блюдо на швидку руку. Рекомендую взяти на арсенал тим, що вічно поспішає і не встигає приготувати щось більш масштабне.
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Перець солодкий червоний— 1 штука
- бринза— 125 грам
- петрушка— 5 грам
- Оливкова олія— 30 мілілітрів
- помідори червоні— 300 грам
- Куряче яйце— 4 штуки
Далі додаємо в сковороду кубиками нарізаний червоний перець, перемішуємо з цибулею і тушкуємо на середньому вогні 3-4 хвилини.
Коли перці трохи розм'якнуть — додаємо до них дрібно нарізані томати. Продовжуємо тушкувати на середньому вогні — ще хвилин 10.
Бринзу або кришимо за допомогою вилки, або натираємо на крупній тертці.
Подрібнену бринзу змішуємо з яйцями. гарненько розмішуємо.
Яєчно-сирну суміш виливаємо в сковороду і відразу ж перемішуємо з овочами.
Тушкуємо на середньому вогні ще хвилин 5-10 — в залежності від того, наскільки рідкий миш-маш хочете отримати. Перед подачею посипаємо зеленню. Готово!
Подібні рецепти
Котлети з індички з сиром
Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...
Маринований болгарський перець
Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...