Рецепт Міш-маш болгарський

Рецепт Міш-маш болгарський
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
мішанина — традиційне блюдо болгарської національної кухні. Блюдо на кожен день — швидке і просте в приготуванні, з завжди доступних інгредієнтів.

опис приготування:

Саме слово миш-маш в болгарській мові використовується для позначення безладу, хаос і Бардак. Воно й не дивно — тому що миш-маш є стравою, в якому всі інгредієнти просто-напросто перемішуються і гасяться на сковороді. виходить, треба сказати, вельми смачне буденне блюдо на швидку руку. Рекомендую взяти на арсенал тим, що вічно поспішає і не встигає приготувати щось більш масштабне.

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Перець солодкий червоний— 1 штука
  • бринза— 125 грам
  • петрушка— 5 грам
  • Оливкова олія— 30 мілілітрів
  • помідори червоні— 300 грам
  • Куряче яйце— 4 штуки
Міш-маш болгарський - фото крок 1 Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо в оливковій олії — недовго, буквально 1-2 хвилини.

Міш-маш болгарський - фото крок 2 Далі додаємо в сковороду кубиками нарізаний червоний перець, перемішуємо з цибулею і тушкуємо на середньому вогні 3-4 хвилини.

Міш-маш болгарський - фото крок 3 Коли перці трохи розм'якнуть — додаємо до них дрібно нарізані томати. Продовжуємо тушкувати на середньому вогні — ще хвилин 10.

Міш-маш болгарський - фото крок 4 Бринзу або кришимо за допомогою вилки, або натираємо на крупній тертці.

Міш-маш болгарський - фото крок 5 Подрібнену бринзу змішуємо з яйцями. гарненько розмішуємо.

Міш-маш болгарський - фото крок 6 Яєчно-сирну суміш виливаємо в сковороду і відразу ж перемішуємо з овочами.

Міш-маш болгарський - фото крок 7 Тушкуємо на середньому вогні ще хвилин 5-10 — в залежності від того, наскільки рідкий миш-маш хочете отримати. Перед подачею посипаємо зеленню. Готово!

Подібні рецепти

Маринований болгарський перець з часником

Котлети з індички з сиром

Домашні пікантні закуски чудово доповнюють і щоденне, і святкове меню. Хочу запропонувати вам на замітку чудовий спосіб, як приготувати маринований болгарський перець з часником і зеленню. опис приготування: В даному випадку в рецепті використовуються міні-перці. Вони і швидше маринуються, і с...

Маринований болгарський перець

Маринований болгарський перець

Рецепт приготування маринованого болгарського перцю з часником. опис приготування: Ця солодко-пряна закуска порадує вас в будь-який час року. При використанні в цьому рецепті 4 зубчиків часнику перець виходить досить гострим. Якщо ви хочете зробити його менш гострим, зменшите кількість доданог...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...