Рецепт Місо суп класичний

Рецепт Місо суп класичний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Одне з національних надбань Японії - це місо суп. Є різні його варіації, залежить від регіону: з креветками, грибами, vegetarianskiy. записуйте рецепт, як приготувати місо суп класичний.

опис приготування:

Класичний рецепт припускає використання основних інгредієнтів: пасти місо, Даші (рибний бульйон). Якщо хочете чого-небудь з японської кухні, крім суші, починайте саме з цього супу. Його подають на сніданок, обід і вечеря. До нього подають відварений рис, відварені яйця, рибу.

  • вакаме сушені— 0,5 склянки(вид водоростей)
  • пасти місо— 1/4 склянки
  • Даші— 6 склянок(бульйон)
  • тофу— 250 грам
  • Зелена цибуля— 0,5 пучка
1 Вакаме викладіть в миску, залийте теплою водою, щоб вона покрила водорості на 1 сантиметр, залиште на 15 хвилин.

2 Потім відкиньте водорості на сито, позбудьтеся від зайвої рідини.

3 змішайте 0,5 склянки бульйону Даші з місо пастою, щоб вийшла однорідна суміш.

4 Решту бульйону перелийте в каструлю і відправте на сильний вогонь. Наріжте дрібно зелену цибулю.

5 Наріжте сир невеликими кубиками, потім викладіть в киплячий бульйон, а також не забудьте про водоростях.

6 варіть 1 хвилину, потім зніміть з вогню і додайте в каструлю цибулю, бульйон з пастою, перемішайте.

7 Розлийте суп по тарілках і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Пасти місо

Місо суп з креветками

Невід'ємний атрибут японської кухні — пасти місо — тепер може з'явитися і на вашій кухні! записуйте рецепт, готуйте про запас і робіть будь-які страви східної кухні прямо вдома, своїми руками! опис приготування: Щоб приготувати місо пасту, обов'язково потрібен рис з грибком. Це спеціальний про...

Місо Сіро

Місо Сіро

Якщо ви любите японську кухню, то напевно пробували хоча б раз японські супи. Багатьом вони подобаються за рахунок своєї легкості, іншим за незвичайність смаку. Сьогодні я розповім, як приготувати місо широ. опис приготування: Такий місо широ виходить напрочуд насиченим. Якщо ви вперше готуєте...

Цибулевий суп класичний рецепт

Цибулевий суп класичний рецепт

Традиційно вже багато років цибульний суп готують в усіх регіонах Франції. Цей рецепт є класичним, якщо хочете переймуться неймовірним шармом французької кухні, спробуйте дане блюдо! опис приготування: Приготуємо цибульний суп за класичним рецептом в домашніх умовах. Два види цибулі дрібно нар...

Миндальне печиво (класичний рецепт)

Миндальне печиво (класичний рецепт)

Горіхове печиво - дуже смачна випічка, яку готують не так часто. Вона має виражений смак і різні варіації складів. Ідеальне доповнення до чаю на кожен день для любителів солодкого. опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати мигдальне печиво (класичний рецепт). Вироби вихо...

Маннік класичний на сметані

Маннік класичний на сметані

Ваші діти не люблять їсти манну кашу? Придивіться, як приготувати маннік класичний на сметані, і ваша сім'я буде просити готувати кашу таким чином знову і знову. Рецепт легкий і швидкий. опис приготування: Зовсім трохи продуктів необхідно для того, щоб приготувати маннік класичний на сметані. ...