Рецепт Луїзіанська червона квасоля і рис

Рецепт Луїзіанська червона квасоля і рис
Кількість порцій: 8 Час приготування: 8 г. 0 хв.
Рецепт приготування Луїзіанської червоної квасолі з рисом. Вашій родині обов'язково сподобається.

опис приготування:

Покласти боби з водою в каструлю. Розігріти сковороду на середньому вогні. підсмажити ковбасу, викласти зі сковороди шумівкою і перекласти в каструлю. рідина залишити. Додати цибулю, зелений перець, перець халапеньо і часник, готувати, помішуючи до м'якості, приблизно 5 хвилин. Перекласти все в каструлю.

Приправити сумішшю перцю і креольської приправи. Додати свіже листя базиліка і окіст. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні близько 8 годин, або поки боби не стануть м'якими. Якщо квасоля здається занадто рідкою, зніміть кришку, збільште вогонь і варіть, поки вона не досягне кремової консистенції.


  • фунт сушених червоних бобів, поставити просочуватися на ніч— 1 штука
  • води— 10 склянок
  • фунт ковбаси андуй, нарізаної в кружечками— 1 штука
  • великий солодкий лук, нарізаний— 1 штука
  • зелений перець, нарізаний— 1 штука
  • меленого чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • зубчиків часнику, нарізаних— 8 штук
  • меленого чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • креольської приправи, або за смаком— 1 Чайна ложка
  • свіжого листя базиліка, нарізаного— 6 штук
  • окіст— 1 штука
  • приготованого рису— 4 склянки
Покласти боби з водою в каструлю. Розігріти сковороду на середньому вогні. підсмажити ковбасу, викласти зі сковороди шумівкою і перекласти в каструлю. рідина залишити. Додати цибулю, зелений перець, перець халапеньо і часник, готувати, помішуючи до м'якості, приблизно 5 хвилин. Перекласти все в каструлю.

Приправити сумішшю перцю і креольської приправи. Додати свіже листя базиліка і окіст. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні близько 8 годин, або поки боби не стануть м'якими. Якщо квасоля здається занадто рідкою, зніміть кришку, збільште вогонь і варіть, поки вона не досягне кремової консистенції.


Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Південно-луїзіанська смажена курка

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...