Рецепт Макарони з соусом бешамель
Макарони з соусом бешамель — просте, смачне і ситне блюдо, для приготування якого потрібно мінімум часу і продуктів. рекомендую спробувати!
опис приготування:
У кожної господині, я думаю, є свої секрети приготування страв з макаронів, їх величезна кількість. Сьогодні я хочу запропонувати приготувати макарони з грибами і соусом бешамель. Ну що ж, приступимо:
1. готуємо продукти.
2. печериці моєму, нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки. солимо, перчим.
3. Поки гриби смажаться, починаємо готувати соус бешамель.
4. Розтоплюємо в сотейнику або каструлі вершкове масло.
5. Додаємо борошно і швидко- швидко перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли мука придбає золотистий відтінок, вливаємо холодне молоко. солимо, перчим.
6. Варимо соус хвилин 10, постійно помішуючи, знімаємо з вогню, додаємо розтертий сирий яєчний жовток і тертий на дрібній тертці сир пармезан. перемішуємо.
7. Відварюємо макарони до готовності, зціджувати і промиваємо, викладаємо на тарілку, скроплюємо оливковою олією,викладаємо в середину соус і додаємо обсмажені гриби.
8. Рясно посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Смачного!
- макарони— 100 грам
- гриби— 200 грам(печериці)
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- борошно— 1 Ст. ложка
- молоко— 500 мілілітрів
- Яєчний жовток— 1 штука
- сир— 50 грам(пармезан)
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- зелень— За смаком
1. готуємо продукти.
2. печериці моєму, нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки. солимо, перчим.
3. Поки гриби смажаться, починаємо готувати соус бешамель.
4. Розтоплюємо в сотейнику або каструлі вершкове масло.
5. Додаємо борошно і швидко- швидко перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли мука придбає золотистий відтінок, вливаємо холодне молоко. солимо, перчим.
6. Варимо соус хвилин 10, постійно помішуючи, знімаємо з вогню, додаємо розтертий сирий яєчний жовток і тертий на дрібній тертці сир пармезан. перемішуємо.
7. Відварюємо макарони до готовності, зціджувати і промиваємо, викладаємо на тарілку, скроплюємо оливковою олією,викладаємо в середину соус і додаємо обсмажені гриби.
8. Рясно посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Картопля з лисичками в мультиварці
Макарони з фаршем — досить буденне блюдо в нашому меню, але якщо додати до нього французький соус бешамель, то ви отримаєте вишукану вечерю. Спробуйте мій рецепт, не пошкодуєте! опис приготування: Запишіть собі в кулінарну книгу, як приготувати макарони з фаршем під соусом бешамель. Готуйте з ...
Макарони під соусом в духовці
Про те, як смачно приготувати макарони під соусом в духовці, знає кожна господиня. Соус грає головну роль в цій страві. Мої рідні воліють макарони під томатним соусом, про які я розповім. опис приготування: У разі цієї страви, ви можете проявляти свою фантазію. наприклад, в моїй родині макарон...
Макарони під соусом
Вибираючи соус до макаронів, я зупинилася на легкому овочевий, в міру пікантному і гострому соусі. Спробуйте, смачно! опис приготування: думаю, такий соус можна зустріти в різних кухнях, у нас цей соус можна порівняти з аджикою, з тією умовою, що соус подають сирим. Зніміть з помідорів шкірку....
Макарони під сирним соусом
Ви готуєте макарони? А з яким соусом їх подаєте? Я пропоную вам варіант, як приготувати макарони під сирним соусом. це бюджетно, але просто неймовірно смачно! Соус з плавленого сиру і зелені. опис приготування: На питання "; А чи можна замінити плавлений сир іншим," скажу, що швидше за все моя...
Макарони Мушлі з сиром і томатним соусом
Рецепт приготування макаронів з начинкою з трьох видів сиру і соусом з італійської ковбаси, помідорів і червоного вина. опис приготування: Ця страва припаде до душі справжнім любителям італійської кухні. пасти «Мушлі»— 240 грам рикотта— 900 грам сиру Пармезан— 240 грам яйце— 1 штука листя б...