Рецепт Макарони з соусом бешамель

Рецепт Макарони з соусом бешамель
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Макарони з соусом бешамель — просте, смачне і ситне блюдо, для приготування якого потрібно мінімум часу і продуктів. рекомендую спробувати!

опис приготування:

У кожної господині, я думаю, є свої секрети приготування страв з макаронів, їх величезна кількість. Сьогодні я хочу запропонувати приготувати макарони з грибами і соусом бешамель. Ну що ж, приступимо:

1. готуємо продукти.

2. печериці моєму, нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки. солимо, перчим.

3. Поки гриби смажаться, починаємо готувати соус бешамель.

4. Розтоплюємо в сотейнику або каструлі вершкове масло.

5. Додаємо борошно і швидко- швидко перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли мука придбає золотистий відтінок, вливаємо холодне молоко. солимо, перчим.

6. Варимо соус хвилин 10, постійно помішуючи, знімаємо з вогню, додаємо розтертий сирий яєчний жовток і тертий на дрібній тертці сир пармезан. перемішуємо.

7. Відварюємо макарони до готовності, зціджувати і промиваємо, викладаємо на тарілку, скроплюємо оливковою олією,викладаємо в середину соус і додаємо обсмажені гриби.

8. Рясно посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Смачного!

  • макарони— 100 грам
  • гриби— 200 грам(печериці)
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • молоко— 500 мілілітрів
  • Яєчний жовток— 1 штука
  • сир— 50 грам(пармезан)
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • зелень— За смаком
У кожної господині, я думаю, є свої секрети приготування страв з макаронів, їх величезна кількість. Сьогодні я хочу запропонувати приготувати макарони з грибами і соусом бешамель. Ну що ж, приступимо:

1. готуємо продукти.

2. печериці моєму, нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на сухій сковороді до золотистої скоринки. солимо, перчим.

3. Поки гриби смажаться, починаємо готувати соус бешамель.

4. Розтоплюємо в сотейнику або каструлі вершкове масло.

5. Додаємо борошно і швидко- швидко перемішуємо, щоб не було грудочок. Коли мука придбає золотистий відтінок, вливаємо холодне молоко. солимо, перчим.

6. Варимо соус хвилин 10, постійно помішуючи, знімаємо з вогню, додаємо розтертий сирий яєчний жовток і тертий на дрібній тертці сир пармезан. перемішуємо.

7. Відварюємо макарони до готовності, зціджувати і промиваємо, викладаємо на тарілку, скроплюємо оливковою олією,викладаємо в середину соус і додаємо обсмажені гриби.

8. Рясно посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Смачного!

Подібні рецепти

Макарони з фаршем під соусом бешамель

Картопля з лисичками в мультиварці

Макарони з фаршем — досить буденне блюдо в нашому меню, але якщо додати до нього французький соус бешамель, то ви отримаєте вишукану вечерю. Спробуйте мій рецепт, не пошкодуєте! опис приготування: Запишіть собі в кулінарну книгу, як приготувати макарони з фаршем під соусом бешамель. Готуйте з ...

Макарони під соусом в духовці

Макарони під соусом в духовці

Про те, як смачно приготувати макарони під соусом в духовці, знає кожна господиня. Соус грає головну роль в цій страві. Мої рідні воліють макарони під томатним соусом, про які я розповім. опис приготування: У разі цієї страви, ви можете проявляти свою фантазію. наприклад, в моїй родині макарон...

Макарони під соусом

Макарони під соусом

Вибираючи соус до макаронів, я зупинилася на легкому овочевий, в міру пікантному і гострому соусі. Спробуйте, смачно! опис приготування: думаю, такий соус можна зустріти в різних кухнях, у нас цей соус можна порівняти з аджикою, з тією умовою, що соус подають сирим. Зніміть з помідорів шкірку....

Макарони під сирним соусом

Макарони під сирним соусом

Ви готуєте макарони? А з яким соусом їх подаєте? Я пропоную вам варіант, як приготувати макарони під сирним соусом. це бюджетно, але просто неймовірно смачно! Соус з плавленого сиру і зелені. опис приготування: На питання "; А чи можна замінити плавлений сир іншим," скажу, що швидше за все моя...

Макарони Мушлі з сиром і томатним соусом

Макарони Мушлі з сиром і томатним соусом

Рецепт приготування макаронів з начинкою з трьох видів сиру і соусом з італійської ковбаси, помідорів і червоного вина. опис приготування: Ця страва припаде до душі справжнім любителям італійської кухні. пасти «Мушлі»— 240 грам рикотта— 900 грам сиру Пармезан— 240 грам яйце— 1 штука листя б...