Рецепт Лук до шашлику

Рецепт Лук до шашлику
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цибулею ніякої шашлик не зіпсуєш, тому його не буває багато. Можна додати цибулю до маринаду, а також зробити з нього додаткову закуску. розповім, як приготувати лук до шашлику.

опис приготування:

Ви можете використовувати будь-який вид цибулі: червоний, ріпчаста, перловий і інші. Наріжте його кубиками, півкільцями, а якщо цибулинки маленькі, очистіть і залиште їх цілком. Можна використовувати звичайний оцет або набір пряних спецій. Готовий лук зберігайте в холодильнику під щільно закритою кришкою.

  • Червона цибуля— 1-2 штук
  • Спеція «Сумах»— 1,5 Ст. ложки
  • Сушена італійська петрушка— 2 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
Лук до шашлику - фото крок 1 1. Очистіть червоний лук від лушпиння, в миску додайте всі сухі приправи, трохи солі.

Лук до шашлику - фото крок 2 2. Наріжте цибулю півкільцями (або кубиками, кільцями) і перекладіть в миску, залийте окропом і дайте настоятися близько п'яти хвилин, потім відкиньте цибулю на друшляк. Висушіть цибулю трохи серветками.

Лук до шашлику - фото крок 3 3. Ошпарену цибулину викладіть в скляну банку, додайте спеції і залийте лимонним соком, оливковою олією, гарненько перемішайте і залиште мінімум на півгодини. Перекладіть цибулю в миску і подавайте його до шашлику.

Подібні рецепти

Лук для хот-догів

Гостра квашена капуста

Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...

Лук смажений кільцями

Лук смажений кільцями

рецепт лука, обсмаженого кільцями в клярі. опис приготування: Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії і Австралії блюдо, яке подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви! цибулини— 3 штуки мука— 1/2 склянки солі— 3/4 чайних ложки перцю— 1/8 чайних ложки ро...