Рецепт Лук в клярі

Рецепт Лук в клярі
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 30 хв.
Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування.

опис приготування:

Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних моментів. По перше, Усе, що ми будемо використовувати, найчастіше завжди є під рукою, по-друге, це дуже швидко і легко. Ну і найголовніше — це, звичайно ж, смак: запропонуйте кільця цибулі своїм дітям замість чіпсів, і проблема з шкідливим харчуванням буде вирішена. І, якщо ви зацікавилися, то пропоную вам на розгляд рецепт приготування цибулі в клярі.


  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • яйце— 1 штука
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Лук в клярі - фото крок 1 Для начала нам необходимо приготовить кляр. Для этого мы насыпаем в глубокую миску муку, вливаем пиво и добавляем яйцо. солимо, перчим и тщательно все перемешиваем при помощи венчика.

Лук в клярі - фото крок 2 Лук чистим и нарезаем кольцами толщиной около 1 см.

Лук в клярі - фото крок 3 Обмакиваем колечки в кляре.

Лук в клярі - фото крок 4 У сковороду наливаємо масло (близько 1 см), ставимо на вогонь. Коли масло добре прогріється, выкладываем в него луковые колечки. Обжариваем со всех сторон до образования румяной золотистой корочки.

Лук в клярі - фото крок 5 Ну і, звичайно ж, выкладываем обжаренные колечки на бумажное полотенца, щоб прибрати надлишки масла. При желании колечки можно еще немного посолить и добавить специй. Тепер все готово, и вы можете оценить результат ваших стараний.

Подібні рецепти

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Лук в духовці фарширований

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...

Лук для хот-догів

Лук для хот-догів

Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...

Лук смажений кільцями

Лук смажений кільцями

рецепт лука, обсмаженого кільцями в клярі. опис приготування: Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії і Австралії блюдо, яке подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви! цибулини— 3 штуки мука— 1/2 склянки солі— 3/4 чайних ложки перцю— 1/8 чайних ложки ро...

Лук до шашлику

Лук до шашлику

Цибулею ніякої шашлик не зіпсуєш, тому його не буває багато. Можна додати цибулю до маринаду, а також зробити з нього додаткову закуску. розповім, як приготувати лук до шашлику. опис приготування: Ви можете використовувати будь-який вид цибулі: червоний, ріпчаста, перловий і інші. Наріжте його...