Рецепт Лук смажений кільцями

Рецепт Лук смажений кільцями
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
рецепт лука, обсмаженого кільцями в клярі.

опис приготування:

Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії і Австралії блюдо, яке подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви!

  • цибулини— 3 штуки
  • мука— 1/2 склянки
  • солі— 3/4 чайних ложки
  • перцю— 1/8 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • яйце— 1 штука
  • молока— 1/2 склянки
  • рослинної олії— 50 грам
Лук смажений кільцями - фото крок 1 1. Лук помити і почистити. Нарізати кільцями товщиною 0.5 см. різати обережно, стежте потім, щоб кільця в процесі різання не порвати. Залити холодною водою і дати постояти близько 30 хвилин. Вийміть цибулю і промокніть зайву вологу паперовим рушником. відкладіть цибулю. Займіться приготуванням клярі. У поміркуйте змішайте борошно, приправи і розпушувач. У мерочном стаканчику збийте віночком яєчний жовток разом з молоком. Додайте молочну суміш до сухих інгредієнтів. ретельно розмішайте. Візьміть білок і збийте його в круту піну. Додайте його в кляр. розмішайте.

Лук смажений кільцями - фото крок 2 2. Обваляйте кільця цибулі в клярі, дайте зайвому клярі стекти, киньте на сковороду, розігріту до 180 градусів. Смажити з двох сторін, поки цибуля не стане золотісно-коричневого кольору. Готові кільця цибулі викладіть на паперовий рушники. Видаліть зайвий жир. Посипте сіллю перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Маринована цибуля кільцями на зиму

Салат «Кедрові горішки»

Якщо у вас є в наявності льох або підвал, підготуйте на зиму маринована цибуля в кільцях — ідеальну консервацію для запеченого м'яса або риби, салатів, інших страв. Приготувати її дуже просто! опис приготування: Консервація добре зберігається в холоді, завдяки додаванню столового оцту. Для при...

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...

Лук до шашлику

Лук до шашлику

Цибулею ніякої шашлик не зіпсуєш, тому його не буває багато. Можна додати цибулю до маринаду, а також зробити з нього додаткову закуску. розповім, як приготувати лук до шашлику. опис приготування: Ви можете використовувати будь-який вид цибулі: червоний, ріпчаста, перловий і інші. Наріжте його...