Рецепт Лукова фочча

Рецепт Лукова фочча
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Фокачча - плоский хліб, випікається в печі або духовці. Смачна і нескладна у виконанні. А луковая фокаччею завоювала популярність не тільки у себе на батьківщині, в Італії, але і по всьому світу.

опис приготування:

Як і будь-яке дріжджове тісто з високим вмістом рідини, тісто на фокаччу не потрібно довго і ретельно вимішувати. Набагато зручніше просто дати йому більше часу на расстойку.

Готове тісто розкочують в пласт, але частіше просто викладають на деко і розтягують руками. Іноді поверхню тесту проколюють кінчиком ножа, щоб воно не міхура при випічці. Можна просто пройтися по тесту кінчиками пальців, залишаючи в ньому невеликі поглиблення.

  • лук червоний— 1 штука
  • борошно— 500 грам
  • дріжджі— 7 грам
  • Тепла вода— 300 мілілітрів
  • Винний оцет— 1 Ст. ложка
  • мед— 1 Чайна ложка
  • часник— 2-3 зубчиків
  • розмарин— 1 пучок
  • сіль— 1 щіпка
  • Рослинна олія— 2  Ст. ложки
Лукова фочча - фото крок 1 1. У глибокій ємності змішайте борошно, сіль, дріжджі, теплу воду і рослинну олію. перемішайте.

Лукова фочча - фото крок 2 2. Замісити пружне тісто, по необхідності додаючи борошно і воду.

Лукова фочча - фото крок 3 3. Оберніть миску з тістом харчовою плівкою і приберіть в тепле місце на півгодини.

Лукова фочча - фото крок 4 4. Обсмажте подрібнену цибулю на сковороді до м'якості. Додайте винний оцет і мед. тушкуйте хвилини 3 на середньому вогні.

Лукова фочча - фото крок 5 5. Помістіть тісто у форму для випікання, накрийте харчовою плівкою і залиште ще на півгодини.

Лукова фочча - фото крок 6 6. Як тільки тісто стане пишним, зробіть в ньому ямки і начините їх часником і розмарином. випікайте фокаччу 15 хвилин при температурі 200 градусів. Готову фокаччу посипайте обсмаженою цибулею і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Оладки з рисової муки на кефірі

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...