Рецепт Лукова фочча
Фокачча - плоский хліб, випікається в печі або духовці. Смачна і нескладна у виконанні. А луковая фокаччею завоювала популярність не тільки у себе на батьківщині, в Італії, але і по всьому світу.
опис приготування:
Як і будь-яке дріжджове тісто з високим вмістом рідини, тісто на фокаччу не потрібно довго і ретельно вимішувати. Набагато зручніше просто дати йому більше часу на расстойку.
Готове тісто розкочують в пласт, але частіше просто викладають на деко і розтягують руками. Іноді поверхню тесту проколюють кінчиком ножа, щоб воно не міхура при випічці. Можна просто пройтися по тесту кінчиками пальців, залишаючи в ньому невеликі поглиблення.
- лук червоний— 1 штука
- борошно— 500 грам
- дріжджі— 7 грам
- Тепла вода— 300 мілілітрів
- Винний оцет— 1 Ст. ложка
- мед— 1 Чайна ложка
- часник— 2-3 зубчиків
- розмарин— 1 пучок
- сіль— 1 щіпка
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
2. Замісити пружне тісто, по необхідності додаючи борошно і воду.
3. Оберніть миску з тістом харчовою плівкою і приберіть в тепле місце на півгодини.
4. Обсмажте подрібнену цибулю на сковороді до м'якості. Додайте винний оцет і мед. тушкуйте хвилини 3 на середньому вогні.
5. Помістіть тісто у форму для випікання, накрийте харчовою плівкою і залиште ще на півгодини.
6. Як тільки тісто стане пишним, зробіть в ньому ямки і начините їх часником і розмарином. випікайте фокаччу 15 хвилин при температурі 200 градусів. Готову фокаччу посипайте обсмаженою цибулею і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Оладки з рисової муки на кефірі
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...
Молочний коктейль для сніданку
Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...