Рецепт Луково-яблучний пиріг
Хочу поділитися з вами рецептом незвичайного цибульний-яблучного пирога. Блюдо виходить соковитим, і, незважаючи на використання яблук, його ніяк не можна віднести до десертів. Спробуйте приготувати і ви!
опис приготування:
Незвичайний цибульний-яблучний пиріг приємно здивує вас своїм смаком. Такого поєднання продуктів в начинці ваші гості точно ще не пробували! Так здивуєте ж їх, скористайтеся цим рецептом і приготуйте незвичайне з простих інгредієнтів! Порада: яблука найкраще використовувати кислі.
- сир— 200 грам
- борошно— 200 грам
- Ріпчаста цибуля— 300 грам
- крем— 150 грам
- Вершкове масло— 75 грам
- яблука— 2 штуки
- Суха гірчиця— 2 чайних ложки
- яйця— 2 штуки
- італійські трави— 1 щіпка
- Масло оливкове— 5 Ст. ложок
- сіль, перець— За смаком
- вода— 50 мілілітрів
2. змішайте 75 грам сиру з борошном, сухою гірчицею і сіллю.
3. Додамо до сухих інгредієнтів розтоплене вершкове масло і воду. Вимішуємо м'яке тісто.
4. Тісто скочується в кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник.
5. готуємо начинку. Лук очищаємо і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на оливковій олії до легкої золотистої.
6. Коли цибуля стане злегка золотистим, додаємо до нього натерті на крупній тертці яблука. tusim 5 хвилин.
7. Дістаємо тісто з холодильника і викладаємо у форму застелену пергаментом (у мене форма діаметром 20 см.) Утрамбуйте тісто для отримання дозволу високі бортики.
8. випікайте 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
9. Поки випікається тісто, приготуйте заливку для пирога зі сметани, залишився сиру, яєць, прованських трав. Посоліть і поперчіть заливку за смаком.
10. Коли тісто буде готове, викладіть начинку з лука і яблук.
11. Зверху залийте підготовленої заливкою. Надішліть в духовку запікатися при 180 градусах на 35-45 хвилин, до появи золотистої скоринки.
12. Готовий пиріг дістаньте з форми і подавайте гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
Троянди з яблук
Луково-винний соус набув значного поширення в швейцарської і французької кухнях, його прийнято подавати до м'яса. розповідаю, як приготувати цибульний-винний соус в домашніх умовах. опис приготування: Не знаю, який соус приготувати до м'яса? Рекомендую спробувати цибульний-винний соус. Цей соу...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...