Рецепт Лосось із зеленою квасолею

Рецепт Лосось із зеленою квасолею
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
Швидкий рецепт приготування смаженого лосося із зеленою квасолею і часником.

опис приготування:

У середній сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 30 секунд до 1 хвилини. Викласти на блюдо, очистити сковороду від масла.

Додати зелену квасолю і 3 столові ложки води в сковороду, накрити кришкою і варити до м'якості, від 3 до 5 хвилин. злити рідину. Приправити квасоля сіллю і перцем. Додати в блюдо до часнику, перемішати, накрийте вільно фольгою.

Нагріти в сковороді 1 чайну ложку масла на великому вогні. Приправить лосося 1/2 чайної ложки солі і 1 чайної ложки перцю. Смажити лосося до коричневого кольору, близько 8 хвилин. Подавати з зеленою квасолею та часником.

  • оливкового масла— 2 чайних ложки
  • великих зубчики часнику— 2 штуки
  • зеленої квасолі— 180 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • стейк лосося— 1 штука(240-300 г)
У середній сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 30 секунд до 1 хвилини. Викласти на блюдо, очистити сковороду від масла.

Додати зелену квасолю і 3 столові ложки води в сковороду, накрити кришкою і варити до м'якості, від 3 до 5 хвилин. злити рідину. Приправити квасоля сіллю і перцем. Додати в блюдо до часнику, перемішати, накрийте вільно фольгою.

Нагріти в сковороді 1 чайну ложку масла на великому вогні. Приправить лосося 1/2 чайної ложки солі і 1 чайної ложки перцю. Смажити лосося до коричневого кольору, близько 8 хвилин. Подавати з зеленою квасолею та часником.

Подібні рецепти

Лосось з квасолею і болгарським перцем

Суп «Катнов»

Рецепт приготування запеченого лосося з чорною квасолею, болгарським перцем, чилі і соусом з манго і гірчиці. опис приготування: Приправити лосося з сіллю і перцем за смаком. Запікати в духовці при 220 градусах протягом 10 хвилин. Між іншим, злити воду з квасолі, зарезервировав 1/3 склянки рід...

Мафіни з зеленою цибулею і козячим сиром

Мафіни з зеленою цибулею і козячим сиром

Смак у цих маффинов злегка солонуватий, сирний, з приємним цибульним запахом. Мафіни з цибулею і сиром готуються дуже швидко і просто. кількість порцій: 12-13 розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 1 Чайна ложка соди— 1/8 чайних ложки цибулини— 4 штуки яйце— 1 штука розтоплен...

Лосось під сиром з креветками

Лосось під сиром з креветками

Хочете почастувати своїх гостей смачною стравою, але не хочете довго возитися біля плити? Тоді цей рецепт точно стане Вам у пригоді. опис приготування: Історія цієї страви сягає глибоко в історію, коли у бідняків на північних островах Німеччини в достатку були лише риба, дрібні креветки і сир ...

Лосось з апельсином і фенхелем

Лосось з апельсином і фенхелем

Якщо вам потрібно приготувати смачне і легке в приготуванні блюдо з претензією на вишуканість, візьміть на замітку цей рецепт. Риба виходить соковитою з яскравим смаком. опис приготування: Ця страва, як то кажуть в народі "; І в світ, і в бенкет, і в добрі люди ";. Таке вишукане блюдо можна по...

Лосось з хрусткою скоринкою на сковороді

Лосось з хрусткою скоринкою на сковороді

Шукайте оригінальність в звичних стравах? Тоді сміливо запам'ятовуйте цей рецепт, де я розповім, як приготувати лосося з хрусткою скоринкою на сковороді в не зовсім звичайному варіанті. Вам сподобається!) опис приготування: Можна, можливо, звичайно, просто посмажити рибку в паніровці і отримат...