Рецепт Макарони з цукіні, козячим сиром і зеленим горошком
Козій сир ідеально поєднується із зеленим горошком, спробуйте додати цей дует до макаронів. Крім того, додайте в'ялені томати, цукіні, свіжу м'яту, відчуйте цей незрівнянний аромат!
опис приготування:
Якщо ви не любите козячий сир, можна замінити його овочами або іншим пікантним сиром. Спробуйте приготувати смачний обід за моїм рецептом, я сподіваюся, що вам сподобається! А щоб дізнатися, як приготувати макарони з цукіні, козячим сиром і зеленим горошком, загляньте в мій рецепт! хай щастить!
- макарони— 250 грам
- Зелений горошок— 150-200 грам
- шинка— 150 грам(спектроскопії або бекону)
- Cukini— 0,5 штуки(кабачок)
- Козиний сир— 100 грам
- в'ялені помідори— 6-8 штук(у маслі)
- свіжа м'ята— 1-2 штук(гілочки)
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- Морська сіль— За смаком
Поріжте невеликими брусочками або кубиками цукіні, сир, шинку.
вимийте м'яту, обсушити її серветкою і подрібніть. В'ялені помідори поріжте на 2-3 частини.
Розігрійте на сковороді 2 столові ложки оливкової олії. обсмажте шинку. додайте цукіні, в'ялені помідори, обсмажте. Зелений горошок занурте на хвилину в окріп, після чого відразу в крижану воду (для збереження кольору), потім покладіть в сковороду до інших овочів і прогрійте, перемішайте.
До овочів і шинки додайте готові макарони, влийте 50 мл води (в якій вони варилися) і прогрійте все, перемішайте. Зніміть з вогню і додайте залишився оливкова олія.
Розкладіть порційно макарони, зверху покладіть кубики козячого сиру і посипте рубаною м'ятою. Подайте до столу відразу ж. приємного!
Подібні рецепти
Він плив грузинською мовою
Ідеальне блюдо для обіду, яке наситить організм і додасть енергії, якої вистачить до кінця робочого дня. Візьміть собі на замітку, а краще запишіть, як приготувати макарони з цукіні і куркою. опис приготування: Дуже смачне, традиційне і всіма улюблене блюдо, яке не залишить байдужим ні доросли...
Мафіни з зеленою цибулею і козячим сиром
Смак у цих маффинов злегка солонуватий, сирний, з приємним цибульним запахом. Мафіни з цибулею і сиром готуються дуже швидко і просто. кількість порцій: 12-13 розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 1 Чайна ложка соди— 1/8 чайних ложки цибулини— 4 штуки яйце— 1 штука розтоплен...
Лосось з цукіні і кукурудзою
Рецепт приготування запеченого лосося з цукіні, кукурудзою, зеленою цибулею і сальсою. опис приготування: нагріти духовку. Приправити лосося на всьому протязі сіллю і перцем. Викласти філе на аркуші для випічки, посипати верхню частину риби 1 чайною ложкою порошку чилі. Впорядкувати цукіні на...
Масло з цукіні
Простий рецепт приготування масла з цукіні для бутербродів на сніданок. опис приготування: Грубо натерти кабачок (цукіні) і потримати в друшляку приблизно 3-4 хвилини. У глибокій сковороді розігрійте оливкову олію. Злегка обсмажте дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник. Додати цукіні і п...
Мариновані опеньки з горошком
думаю, такого цікавого варіанту подачі маринованих опеньків ви ще намагалися: зразок звичайні гриби, консервований горошок, цибуля, часник і трохи свіжої зелені, але виходить дійсно смачно. опис приготування: В тому, що грибочки — це краща прикраса святкового столу і відмінна закуска до міцних...