Рецепт Макарони з стручкової квасолею

Рецепт Макарони з стручкової квасолею
Кількість порцій: 4 — 6 Час приготування: 45 хв.
Макарони з стручкової квасолею - смачне і досить ситне блюдо. Підійде воно і на сніданок, і на обід або вечерю. До того ж готується воно просто і досить швидко. Спробуйте - вам сподобається!

опис приготування:

Макарони з стручкової квасолею подавайте гарячими як самостійну страву, присипавши тертим сиром, рубаною зеленню або як гарнір, наприклад до м'яса.

Стручкова квасоля має дуже багатий склад корисних для людини речовин, але є її в сирому вигляді не можна, оскільки сира вона є важкою для шлунка (погано перетравлюється) і може привести до нетравлення.

  • макарони— 500 грам
  • Стручкова квасоля— 200 грам
  • помідори— 2 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • базилік— За смаком
  • Оливкова олія— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком
Макарони з стручкової квасолею - фото крок 1 1. помідори помийте, почистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками. Часник почистіть і дрібно наріжте ножем. Свіжий базилік добре промийте в холодній воді і так само наріжте.

Макарони з стручкової квасолею - фото крок 2 2. квасоля промийте, ображати хвостики і розрізати на кілька частин кожен стручок. Злегка приваріть в підсоленій воді, висипте в друшляк, щоб стекла вся вода. На сковороду з розігрітим маслом киньте проварену квасоля і протушкувати кілька хвилин.

Макарони з стручкової квасолею - фото крок 3 3. Після чого, додайте помідори, помішуючи, бланшуйте пару хвилин. Потім додайте подрібнені часник, перець і базилік.

Макарони з стручкової квасолею - фото крок 4 4. Додайте в сковорідку, заздалегідь відварені до напівготовності макарони, додайте трохи гарячої води і, прикрутивши вогонь до мінімуму тушкуйте під кришкою до готовності макаронних виробів. Макарони з стручкової квасолею готові!

Подібні рецепти

Макарони з квасолею, кукурудзою і курчам

Яловичина з стручкової зеленою квасолею

Рецепт приготування простого, але дуже апетитного страви з макаронів і курячого м'яса. опис приготування: Коли хочеться їсти на допомогу прийде це чудове блюдо. всього 20-25 хвилин, і вся сім'я зможе смачно і ситно поїсти. Це справжня знахідка для всіх господинь. макаронів «черепашки»— 500 ...

Лосось з квасолею і болгарським перцем

Лосось з квасолею і болгарським перцем

Рецепт приготування запеченого лосося з чорною квасолею, болгарським перцем, чилі і соусом з манго і гірчиці. опис приготування: Приправити лосося з сіллю і перцем за смаком. Запікати в духовці при 220 градусах протягом 10 хвилин. Між іншим, злити воду з квасолі, зарезервировав 1/3 склянки рід...

Лосось із зеленою квасолею

Лосось із зеленою квасолею

Швидкий рецепт приготування смаженого лосося із зеленою квасолею і часником. опис приготування: У середній сковороді нагріти 1 чайну ложку масла на середньому вогні. Додати часник і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 30 секунд до 1 хвилини. Викласти на блюдо, очистити сковороду від ...

Макарони «чізбургер»

Макарони «чізбургер»

Макарони "; Чізбургер" являють собою щось середнє між звичними макаронами по-флотськи і запіканкою. Як приготувати макарони "; Чізбургер ";? Подивіться в моєму покрокової рецепті і спробуйте! опис приготування: Макарони "; Чізбургер" за смаком нагадує чізбургер. Для приготування цього імпровіз...

Макарони фаршировані

Макарони фаршировані

Італійська кухня приваблює своєю пікантність і неймовірними смаковими поєднаннями. Пропоную прочитати, як приготувати фаршировані макарони. Виходить дуже смачно! опис приготування: Фаршировані макарони - страва, популярне в Італії, але відмінно прижилося і в інших кухнях світу. В Італії можна ...