Рецепт Malinovиe безе з shokoladom

Рецепт Malinovиe безе з shokoladom
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування меренге з екстрактом малини і шоколадними цукерками всередині. солодкі, тануть у роті меренги стануть відмінному десертом на День Святого Валентина.

кількість порцій: 6-10
  • яєчні білки— 4 штуки
  • цукор— 1 Склянка
  • винний камінь— 1/4 чайних ложки
  • екстракт малини— 1 Чайна ложка(або інший смак)
  • харчовий барвник— 1 За смаком(по бажанню)
Malinovиe безе з shokoladom - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 80 градусів. Вистелити два дека пергаментним папером або силіконовими килимками. Помістити шоколадні цукерки на відстані 3,5-5 см один від одного на деку.

Malinovиe безе з shokoladom - фото крок 2 2. У великій мисці збити міксером яєчні білки, цукор, вершки і винний камінь.

Malinovиe безе з shokoladom - фото крок 3 3. Помістити миску над каструлею з киплячою водою на середньому вогні. Злегка збивати суміш, поки цукор повністю не розчиниться, близько 10 хвилин. Потім збити суміш в густу піну міксером на високій швидкості. Перемішати з екстрактом малини і харчовим барвником, якщо ви його використовуєте.

Malinovиe безе з shokoladom - фото крок 4 4. Викласти отриману масу в кондитерський мішок з наконечником у формі зірки і видавити на деко поверх шоколадних цукерок. Запікати меренги в духовці до появи хрусткої скоринки, але не коричневого кольору, приблизно 1 час 40 хвилин.

Malinovиe безе з shokoladom - фото крок 5 5. Дати повністю охолонути перед подачею.

Подібні рецепти

Малятка-безе

Malinovиe tartalettes

Пропоную вам дізнатися, як приготувати малятка-безе. За цим рецептом вони виходять неймовірно смачними, повітряними і хрусткими. Таким безе дуже зручно прикрашати різного роду випічку і десерти. опис приготування: Немає нічого кращого і смачніше приготованого в домашніх умовах безе! За допомог...

Мокре безе

Мокре безе

мокре безе — це зовсім не знамениті печеньки, плаваючі у воді, це звичайний крем для прикраси тортів і інших десертів. Крем виходить дуже хорошим, прекрасно тримає форму і легко забарвлюється. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування мокрого безе. Рецепт приготування м...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...