Рецепт Malinovиe безе з shokoladom
Рецепт приготування меренге з екстрактом малини і шоколадними цукерками всередині. солодкі, тануть у роті меренги стануть відмінному десертом на День Святого Валентина.
кількість порцій: 6-10
- яєчні білки— 4 штуки
- цукор— 1 Склянка
- винний камінь— 1/4 чайних ложки
- екстракт малини— 1 Чайна ложка(або інший смак)
- харчовий барвник— 1 За смаком(по бажанню)
2. У великій мисці збити міксером яєчні білки, цукор, вершки і винний камінь.
3. Помістити миску над каструлею з киплячою водою на середньому вогні. Злегка збивати суміш, поки цукор повністю не розчиниться, близько 10 хвилин. Потім збити суміш в густу піну міксером на високій швидкості. Перемішати з екстрактом малини і харчовим барвником, якщо ви його використовуєте.
4. Викласти отриману масу в кондитерський мішок з наконечником у формі зірки і видавити на деко поверх шоколадних цукерок. Запікати меренги в духовці до появи хрусткої скоринки, але не коричневого кольору, приблизно 1 час 40 хвилин.
5. Дати повністю охолонути перед подачею.
Подібні рецепти
Malinovиe tartalettes
Пропоную вам дізнатися, як приготувати малятка-безе. За цим рецептом вони виходять неймовірно смачними, повітряними і хрусткими. Таким безе дуже зручно прикрашати різного роду випічку і десерти. опис приготування: Немає нічого кращого і смачніше приготованого в домашніх умовах безе! За допомог...
Мокре безе
мокре безе — це зовсім не знамениті печеньки, плаваючі у воді, це звичайний крем для прикраси тортів і інших десертів. Крем виходить дуже хорошим, прекрасно тримає форму і легко забарвлюється. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування мокрого безе. Рецепт приготування м...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...