Рецепт Малятка-безе

Рецепт Малятка-безе
Кількість порцій: 20 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пропоную вам дізнатися, як приготувати малятка-безе. За цим рецептом вони виходять неймовірно смачними, повітряними і хрусткими. Таким безе дуже зручно прикрашати різного роду випічку і десерти.

опис приготування:

Немає нічого кращого і смачніше приготованого в домашніх умовах безе! За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати дуже хороший десерт, який можна використовувати в якості прикраси випічки або інших десертів. Більш того, безе виходять дуже хрусткими і солодкими, з красивою золотистою скоринкою. За бажанням ви можете пофарбувати безе в будь-який колір за допомогою харчового барвника, так воно вийде ще гарніше!

  • яєчні білки— 3 штуки
  • Цукрова пудра— 200 грам
  • Лимонна кислота— 1 щіпка
Малятка-безе - фото крок 1 1. всі миски, в яких буде готуватися безе, необхідно протерти насухо і знежирити. Потім відокремте білки від жовтків так, щоб в білки не потрапило ні грама жовтка.

Малятка-безе - фото крок 2 2. Почніть збивати білки міксером на маленькій швидкості до того, поки не з'явиться легка піна. Потім по столовій ложці введіть цукрову пудру, збиваючи масу на середній швидкості, додавши маленьку дрібку лимонної кислоти.

Малятка-безе - фото крок 3 3. Маса повинна вийти дуже густий і добре тримати форму. Перекладіть її в кондитерський мішок і на застелений пергаментним папером деко висадіть невеликі безе, залишаючи трохи відстані між ними.

Малятка-безе - фото крок 4 4. Надішліть безе в розігріту до 100 градусів духовку на 1-2 годину (печіть до легкої золотистої скоринки), після чого вимкніть духовку і залиште в ній десерт до повного охолодження. Смачного!

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Млинці на молоці (простий рецепт)

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...