Рецепт Мокре безе

Рецепт Мокре безе
Кількість порцій: 10 Час приготування: 25 хв.
мокре безе — це зовсім не знамениті печеньки, плаваючі у воді, це звичайний крем для прикраси тортів і інших десертів. Крем виходить дуже хорошим, прекрасно тримає форму і легко забарвлюється.

опис приготування:

До вашої уваги — класичний рецепт приготування мокрого безе. Рецепт приготування мокрого безе дуже нагадує приготування всім знайомого десерту безе. Різниця лише в тому, Запікати нічого не потрібно. Інгредієнти добре збиваються міксером — спершу просто в каструльці на столі, а потім на водяній бані. Крем виходить шикарний! хай щастить!

  • яєчні білки— 200 грам
  • цукор— 400 грам
  • Лимонна кислота— 2/3 чайних ложки
мокре безе - фото крок 1 Збиваємо білки з цукром і лимонною кислотою. Ставимо каструлю з білками на водяну баню, вогонь мінімальний. Збиваємо крем за допомогою ручного міксера приблизно 15 хвилин. Потім знімаємо каструлю з вогню і збиваємо ще кілька хвилин.

мокре безе - фото крок 2 Якщо хочете змінити колір мокрого безе, просто розчиніть сухий барвник (4-5м) в горілці (1 середня лінія). Введіть отриману суміш в крем і ретельно перемішайте.

мокре безе - фото крок 3 Тепер можна прикрашати будь-які десерти!

Подібні рецепти

Malinovиe безе з shokoladom

Сорбет з черешні

Рецепт приготування меренге з екстрактом малини і шоколадними цукерками всередині. солодкі, тануть у роті меренги стануть відмінному десертом на День Святого Валентина. кількість порцій: 6-10 яєчні білки— 4 штуки цукор— 1 Склянка винний камінь— 1/4 чайних ложки екстракт малини— 1 Чайна ложка(аб...

Малятка-безе

Малятка-безе

Пропоную вам дізнатися, як приготувати малятка-безе. За цим рецептом вони виходять неймовірно смачними, повітряними і хрусткими. Таким безе дуже зручно прикрашати різного роду випічку і десерти. опис приготування: Немає нічого кращого і смачніше приготованого в домашніх умовах безе! За допомог...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...