Рецепт Лук-порей по-грецьки

Рецепт Лук-порей по-грецьки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування лушпиння закуски під маринадом.

опис приготування:

Білі цибульні стебла перев'яжіть між собою, зробивши невеликі пучки, які перемотувати ниткою. Покладіть їх в злегка киплячу воду і проваріть близько 5 хвилин, після чого дістаньте шумівкою і перекладіть на широке блюдо або форму. нитки видаліть, Я схиляюся охолодитися. стебла нарізаються 2-3 сантиметровими шматками і кладуться в сотейник.

Для виготовлення маринаду покладіть в каструлю всі описані вище інгредієнти і доведіть їх до кипіння. Лук заливається гарячим маринадом, вариться на повільному вогні, поки не розм'якне. Після цього остудіть його в маринаді.

Готові цибулю по-грецьки викладається на блюдо, а маринад зливається в соусник і подається як окрему страву.


  • цибуля-пористий— 500 грам
  • вода— 250 мілілітрів(для маринаду:)
  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • сік лимона— 1 штука
  • лавровий лист— 1 штука
  • чебрець— 1 штука
  • чорний перець— 6 штук(горошин)
  • насіння koriandra— 6 штук
  • сіль— — За смаком
Білі цибульні стебла перев'яжіть між собою, зробивши невеликі пучки, які перемотувати ниткою. Покладіть їх в злегка киплячу воду і проваріть близько 5 хвилин, після чого дістаньте шумівкою і перекладіть на широке блюдо або форму. нитки видаліть, Я схиляюся охолодитися. стебла нарізаються 2-3 сантиметровими шматками і кладуться в сотейник.

Для виготовлення маринаду покладіть в каструлю всі описані вище інгредієнти і доведіть їх до кипіння. Лук заливається гарячим маринадом, вариться на повільному вогні, поки не розм'якне. Після цього остудіть його в маринаді.

Готові цибулю по-грецьки викладається на блюдо, а маринад зливається в соусник і подається як окрему страву.


Подібні рецепти

Лук для хот-догів

Лук в духовці фарширований

Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Лук і селеру в клярі з сирним соусом

Рецепт приготування овочевої закуски. кількість порцій: 2 кореня селери— 0,25 штуки середні цибулини— 2 штуки муки для кляра— 150 грам борошна для обсмажування— 2 Ст. ложки яєчний жовток— 1 штука води— 200 мілілітрів пармезан— 50 грам вершків— 150 мілілітрів рослинна олія— 1 штука(для обсмажува...

Лук смажений кільцями

Лук смажений кільцями

рецепт лука, обсмаженого кільцями в клярі. опис приготування: Смажений в клярі цибулю - досить популярне в Америці, Канаді, Великобританії і Австралії блюдо, яке подають в кожному фастфуді. Спробуйте і Ви! цибулини— 3 штуки мука— 1/2 склянки солі— 3/4 чайних ложки перцю— 1/8 чайних ложки ро...