Рецепт Малосольні огірки хрусткі
Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом, як приготувати малосольні огірки, хрусткі і ароматні, буквально за 3 дня. І головне - ніяких складних технологій і малодоступних інгредієнтів.
опис приготування:
Малосольні огірки за 3 дня? Простіше простого! Готуються вони елементарно: поклали огірки в банки, додали сіль і залили водою. Особливу увагу потрібно приділити тому, які трави і прянощі додавати. Класичний варіант - парасольки кропу, листя хрону і вишні, часник і перець горошком. Але останнім часом я стала заміняти листя хрону на листя винограду, вони надають огірочками злегка пряний присмак, виходить дуже цікаво.
- огірки— 2 кілограма
- сіль— 65 грам
- листя винограду— 4 штуки
- листя вишні— 4 штуки
- парасольки кропу— 2 штуки
- листя щириці— 2 штуки
- часник— 4 зубчики
- Перець горошком— 6 штук
Всю зелень промийте під проточною водою, просушіть. Складіть зелень в банки, заповніть їх огірочками якомога щільніше. Зверніть увагу, на дно слід класти огірочки побільше, а зверху дрібніші.
Зверху засипте сіль. На літрову банку необхідно 35 грам солі, на 3х-літрову - 100 грам. За смаком можете трохи зменшувати або збільшувати кількість солі. Залийте банки холодною водою доверху.
Накрийте капроновими кришками. Банки раджу поставити в глибокі тарілочки, оскільки під час бродіння з банки буде витікати вода. через 3 дня малосольні огірочки будуть абсолютно готові, тепер їх можна пробувати. Їжте із задоволенням!
Подібні рецепти
Ікра з баклажанів шматочками
Давайте відкинемо в сторону всі банки і засолу огірків в пакеті. Якщо ви ніколи так не робили, то просто здивуєтеся, наскільки це зручніше і практичніше. І дуже смачно. опис приготування: Пропоную рецепт, як приготувати малосольні огірки хрусткі в пакеті. Це дуже простий спосіб, який не забере...
Малосольні огірочки хрусткі швидкого приготування
Огірочки за цим рецептом виходять хрусткі, ароматні і гостренькі. опис приготування: Свіжі огірки зі спеціями заливаються гарячою водою і настоюють. Як тільки охолонуть, вони готові. огірки— 1 кілограм сіль— 2 Ст. ложки вода— 1 літр гіркий перець— 0,5 штуки часник— 2 зубчики базилік— 1 пучок...
Мариновані огірки хрусткі
Мариновані огірки хрусткі — що може бути краще? Як приємно похрумтіти огірочком, чи не так? Розповідаю, як замаринувати хрусткі огірки. Чуть-чуть праць — і класна закуска готова! опис приготування: Мариновані огірки хрусткі проходять у нас під кодовою назвою "; хрустяшкі ";. Дуже раджу спробув...
Малосольні огірки (швидкого приготування)
Огірочки люблять практично всі. А як їх приготувати малосольні — про це в рецепті. Смачна споконвічно російська закуска! опис приготування: огірки вимити, ошпарити окропом, висушити, зрізати хвостики. Кожен огірок розрізати уздовж на 4 частини. Часник нарізати великими шматочками, а кріп подрі...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...