Рецепт Маленький овощной омлет

Рецепт Маленький овощной омлет
Час приготування: 50 хв.
Маленькие омлетики с кубиками помидора, кабачка и копченого окорока.


кількість порцій: 15
  • цукіні— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • копчена шинка— 1 скибочку
  • яйця— 2 штуки
  • оливкова олія— 9 Ст. ложок
  • Лавровий лист— 1 штука
  • гілочка естрагону— 1 штука
  • гілочка розмарину— 1 штука
  • сіль, перець— — За смаком
  • часник— 1 зубчик
Маленький овощной омлет - фото крок 1 Нарезать мелкими кубиками кабачок и помидор.

Маленький овощной омлет - фото крок 2 В сковороду на среднем огне налить 3 столові ложки оливкової олії і, когда нагреется добавить зубчик чеснока, гілочки естрагону, розмарина и лавровый лист.
Смажити протягом однієї хвилини, помішуючи.

Маленький овощной омлет - фото крок 3 Добавить нарезанные кубиками кабачки, і добре перемішати.
злегка посолити (2 щіпки). Смажити до готовності, но оставить слегка хрустящими.

Маленький овощной омлет - фото крок 4 В отлельной сковороде пожарить помидоры в 3 столових ложках олії. Додати сіль, перець. смажити 2 хвилини.

Маленький овощной омлет - фото крок 5 Убрать эстрагон, часник, розмарин илавровый лист из кабачков, затем добавить помидоры. сіль, перець. Готовить в течении одной минуты, постійно помішуючи. Зняти з вогню

Маленький овощной омлет - фото крок 6 Слека обжарить копченую ветчину и потом нарезать на ломтики.

Маленький овощной омлет - фото крок 7 Взбить яйца с солью и перцем. Добавить помидоры и кабачки, добре перемішати.
Розігріти духовку до 180 ° С.

Маленький овощной омлет - фото крок 8 В маленькие формы разложить ветчину, сверху залить яичной смесью на 2 / 3. Поставити в духовку на 10-15 хвилин.

Маленький овощной омлет - фото крок 9 важливо, чтобы омлет не пережарился и оставался мягким.

Подібні рецепти

Мексиканский омлет с картофелем

Буглама з баранини

Рецепт приготовления омлета по-мексикански с красным картофелем, помідорами, часником, зеленою цибулею і сиром. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати картоплю, накрити кришкою і смажити, помішуючи, до золотистого цвета и мягкости, близько 10 х...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...