Рецепт Маленький овощной омлет
Маленькие омлетики с кубиками помидора, кабачка и копченого окорока.
кількість порцій: 15
- цукіні— 1 штука
- помідор— 1 штука
- копчена шинка— 1 скибочку
- яйця— 2 штуки
- оливкова олія— 9 Ст. ложок
- Лавровий лист— 1 штука
- гілочка естрагону— 1 штука
- гілочка розмарину— 1 штука
- сіль, перець— — За смаком
- часник— 1 зубчик
В сковороду на среднем огне налить 3 столові ложки оливкової олії і, когда нагреется добавить зубчик чеснока, гілочки естрагону, розмарина и лавровый лист.
Смажити протягом однієї хвилини, помішуючи.
Добавить нарезанные кубиками кабачки, і добре перемішати.
злегка посолити (2 щіпки). Смажити до готовності, но оставить слегка хрустящими.
В отлельной сковороде пожарить помидоры в 3 столових ложках олії. Додати сіль, перець. смажити 2 хвилини.
Убрать эстрагон, часник, розмарин илавровый лист из кабачков, затем добавить помидоры. сіль, перець. Готовить в течении одной минуты, постійно помішуючи. Зняти з вогню
Слека обжарить копченую ветчину и потом нарезать на ломтики.
Взбить яйца с солью и перцем. Добавить помидоры и кабачки, добре перемішати.
Розігріти духовку до 180 ° С.
В маленькие формы разложить ветчину, сверху залить яичной смесью на 2 / 3. Поставити в духовку на 10-15 хвилин.
важливо, чтобы омлет не пережарился и оставался мягким.
Подібні рецепти
Буглама з баранини
Рецепт приготовления омлета по-мексикански с красным картофелем, помідорами, часником, зеленою цибулею і сиром. опис приготування: нагріти 1 столову ложку масла в сковороді на середньому вогні. Додати картоплю, накрити кришкою і смажити, помішуючи, до золотистого цвета и мягкости, близько 10 х...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...