Рецепт Manjo

Рецепт Manjo
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Manjo — це болгарський варіант заготівлі овочів на зиму. У салат обов'язково повинні входити баклажани, томати і бути присутнім помітна гострота. Це підкреслює смак овочів.

опис приготування:

Для приготування заготовки важливо вибрати соковиті помідори, щоб салат не був сухим і під час варіння не пригорає. Також ви можете замінити чорний перець на гострий чилі.

  • баклажани— 350 грам
  • помідори— 500 грам
  • Перець болгарський— 350 грам
  • морква— 100 грам
  • лк ріпчаста— 170 грам
  • часник— 4 зубчики
  • Масло рослинне— 40 мілілітрів
  • сіль— 15-20 грам
  • цукор— 20 грам
  • оцет 9%  — 17 мілілітрів
  • суміш перців— 1 Чайна ложка
Manjo - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Manjo - фото крок 2 Перець наріжте соломкою, баклажани кружечками або четвертинками. Перекладіть в глибоку каструлю з товстим дном.

Manjo - фото крок 3 У блендері подрібніть часник з помідорами.

Manjo - фото крок 4 подрібніть цибулю.

Manjo - фото крок 5 подрібніть морква.

Manjo - фото крок 6 Подрібнені овочі додайте до баклажанів з перцем.

Manjo - фото крок 7 додайте сіль, цукор, суміш перців, оцет, олія. Перемішайте і поставте на середній вогонь. Після закипання вогонь зменшите і варіть 40 хвилин.

Manjo - фото крок 8 Салат готовий.

Manjo - фото крок 9 Перекладіть в стерильні банки, герметично закрийте чистими, сухими кришками, переверните, укрийте і охолодіть в такому вигляді.

Manjo - фото крок 10 Із зазначених інгредієнтів вийшла 1 баночка об'ємом 650 мл. Смачних вам заготовок!

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Ванільний екстракт

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...