Рецепт Манно-сирні кульки Аппа

Рецепт Манно-сирні кульки Аппа
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування улюбленого рецепти індійської кухні - гострих манно-сирних кульок.

опис приготування:

На відміну нашої традиційної кухні, в Індії нерідко трапляються рецепти випічки, яка не має ніякого відношення до десерту - це солоне або гостре блюдо, як ці манно-сирні кульки. Спробуйте приготувати це улюблене частування індусів, і менш, ніж за годину на столі будуть апетитні рум'яні колобки родом з далекої Індії.

  • манної крупи— 1/2 кілограма
  • сиру— 1/2 кілограма
  • зелених перцю чилі— 3 штуки
  • koriandra— 1 Склянка
  • сіль— — За смаком
  • kurkumи— 1/2 чайних ложки
  • соняшникової олії— 2-3 Ст. ложок
Манно-сирні кульки Аппа - фото крок 1 1. Перець чилі дуже дрібно порізати, дотримуючись обережності, щоб він не потрапив на слизові і в очі.

Манно-сирні кульки Аппа - фото крок 2 2. Для приготування тіста необхідно змішати манку, сир, перець чилі, сіль і куркуму. Залишити тісто на півгодини.

Манно-сирні кульки Аппа - фото крок 3 3. Через півгодини знову перемішайте тісто і або приготуйте спеціальну сковорідку «Аппе тава», або розігрійте духовку і підготуйте лист.

Манно-сирні кульки Аппа - фото крок 4 4. Скачайте з тіста кульки, поглиблення сковорідки або лист змастіть соняшниковою або іншим пісним маслом і викладіть на них кульки.

Манно-сирні кульки Аппа - фото крок 5 5. Випікайте кульки кілька хвилин на кожному боці, акуратно перевертаючи, щоб не зіпсувати їх форму.

Манно-сирні кульки Аппа - фото крок 6 6. Подавайте кульки ще теплими з гострим соусом або м'ясними стравами.

Подібні рецепти

Манно-вівсяні оладки

Манно-вівсяні млинці

Хто не любить смачні і солодкі оладки вранці на сніданок? Щоб вони були ніжні і корисні, зробіть їх не зі звичної пшеничного борошна, а змішайте манну крупу і вівсяні пластівці. відмінний варіант! опис приготування: дивіться, як приготувати манно-вівсяні оладки, смачні і корисні, до сніданку. ...

Медові кульки

Медові кульки

медові кульки — шалено смачне і миле ласощі до будь-якого чаювання. До речі, медові кульки — блюдо черкеської кухні, яке вміє готувати кожна черкеська господиня. опис приготування: Медові кульки виходять забавно хрусткими. Однак під скоринкою залишається звичайне м'яке тісто. Як на мене, ідеал...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...