Рецепт Мигдальні цукерки

Рецепт Мигдальні цукерки
Кількість порцій: 36 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування мигдально-карамельних цукерок з шоколадом.

опис приготування:

Це супершвидкий і легкий рецепт приготування цукерок. Рецепт легко зменшити або збільшити вдвічі, в залежності від різних випадків.

  • палички масла— 4 штуки
  • цукру— 2 склянки
  • води— 4 Ст. ложки
  • мигдалю— 2 склянки
  • шоколадних чіпсів— 1 Склянка
мигдальні цукерки - фото крок 1 1. нарізати мигдаль. Дрібно нарізати мигдаль для посипання. Вистелити пергаментним папером і змастити маслом. Об'єднати в середній каструлі вершкове масло, цукор і воду.

мигдальні цукерки - фото крок 2 2. Варити на сильному вогні, постійно помішуючи, поки не вийде карамельна маса світло-коричневого кольору.

мигдальні цукерки - фото крок 3 3. Зняти з вогню і додати нарізаний мигдаль. Перемішати до однорідної консистенції і вилити суміш на підготовлений лист. Розрівняти поверхню шпателем. У міру охолодження маса буде укріпляти.

мигдальні цукерки - фото крок 4 4. Поки вона ще тепла, посипати шоколадними чіпсами зверху і дати шоколаду розплавиться до потрібної консистенції, щоб його можна було рівномірним шаром розподілити по всій поверхні карамельної маси.

мигдальні цукерки - фото крок 5 5. Посипати зверху дрібно нарізаним мигдалем.

мигдальні цукерки - фото крок 6 6. В цю мить, поки маса ще тепла і м'яка, можна розрізати цукерки великим ножем, або дати масі затвердіти і потім розламати цукерки на шматочки. Зберігати мигдальні цукерки в герметичних контейнерах.

Подібні рецепти

Мигдальні бискотти

Мигдальні бантики (листкові торти)

Рецепт приготування вишуканого італійського ласощі з натуральним мигдалем, яке ідеально підійде до чаю. опис приготування: Біскотті - це ні що інше, як солодкі й ароматні сухарики, які сушать зі спеціальних булок хліба, насичених горіхами, родзинками та іншими смаколиками. Не приховуємо, вам н...

Мигдальні плитки

Мигдальні плитки

Це смачні маленькі печива. Дуже хрусткі і легкі за рахунок використання мигдальних пластівців. кількість порцій: 60 пластівці мигдалю— 200 грам цукрова пудра— 150 грам вершкове масло— 40 грам яєчний білок— 110 грам мука— 30 грам молоко— 5 Ст. ложок розтопити 40 г вершкового масла в мікрох...

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки

Мигдальні трубочки - це десерт-випічка, від якої навряд чи хтось зможе відмовитися. раджу приготувати, не пошкодуєте! звичайно, доведеться потрудитися, але це того однозначно варто. кількість порцій: 12 вершкового масла— 50 грам(Для тіста) яйця— 3 штуки(Для тіста) цукру— 0,5 склянки(Для тіста) ...

Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом

Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом

Рецепт дуже ніжних пісочних тарталеток з малиною і білим шоколадом опис приготування: Ставимо малину розморожувати. Перемішуємо борошно і мигдаль. Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто. Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію...

Мигдальні кекси

Мигдальні кекси

Легкі мигдальні кекси з апельсиновими цукатами і вершковим сиром, якнайкраще прикрасять вашу ранкову чашечку кави. Приготовим? опис приготування: Мигдальні кекси готуються дуже швидко. замісити тісто, додайте цукати і випікайте до готовності. Прикрасьте топінгом з вершкового сиру і часточками ...