Рецепт Морквяні крокети

Рецепт Морквяні крокети
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
морквяні крокети — традиційне блюдо індійської кухні, яке на санскриті звучить як Гаджар вада. морквяні крокети — прекрасне вегетаріанські блюдо, яке добре поєднується зі свіжими овочами.

опис приготування:

морквяні крокети — це їжа, яка багатьох дивує своїм незвичайним смаком і видом. Обов'язково тушкуйте їх в сметані, щоб вони вийшли соковитими. Будь-яке блюдо завжди прикрашає смачний соус, тому сметану не шкодуйте. При подачі обов'язково прикрасьте морквяні крокети зеленью.Еслі не додавати сметани-вийде пісне блюдо.І смачно і пісно.

Смачного!


  • морква— 4-5 штук
  • горохова мука— 100 грам
  • Грецькі горіхи— 2 Ст. ложки
  • Кокосова стружка— 2 Ст. ложки
  • Червоний гострий перець— 1/4 чайних ложки
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Харчова сода— 1/2 чайних ложки
  • крем— 4 Ст. ложки
  • Олія— — За смаком(для обжаривания во фритюре)
морквяні крокети - фото крок 1 морква помити, почистити і натерти на дрібній тертці.

морквяні крокети - фото крок 2 Если у вас нет гороховой муки, то сделайте ее из гороха при помощи кофемолки. Затем в глубокой миске смешайте муку со всеми специями и содой. Перемешивайте все ложкой.

морквяні крокети - фото крок 3 В тертую морковь добавить перемолотый грецкий орех и кокосовую стружку.

морквяні крокети - фото крок 4 Затем к морковке добавить гороховую муку со специями и рубленную зелень.

морквяні крокети - фото крок 5 Повинна вийти суміш, схожа на тісто. Если смесь рассыпается, добавьте немного теплой волы и муки.

морквяні крокети - фото крок 6 сформувати кульки, обвалять их в муке и отправить их жариться в масле до золотистой корочки.

морквяні крокети - фото крок 7 Затем при помощи шумовки достаем шарики, перекладываем в небольшую кастрюльку, поливаем сметаной и тушим их минут 10-15 на повільному вогні.

морквяні крокети - фото крок 8 Затем крокеты переложить в тарелку и подавать горячими.

Подібні рецепти

Морквяні панкейкі

Башточки з баклажан з горіхами

Морква хороша для випічки тим, що вона може змінювати свій смак: наприклад, стати солодкою, пряної, гострої, кислої, Загалом, усе, що хочете. Спробуємо ще один варіант. Він дуже незвичайний. опис приготування: Поділюся з вами тим, як приготувати морквяні панкейкі. Також для них зробимо глазур....

Морквяні маффіни з вершковою глазур'ю

Морквяні маффіни з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування морквяних маффинов з корицею, імбиром, волоськими горіхами, родзинками і глазур'ю з вершкового сиру і кленового сиропу. опис приготування: Морквяна випічка володіє дивовижним смаком - переконайтеся в цьому. За цим рецептом у вас вийде 24 маффіни. борошна— 2 склянки соди— ...

Морквяні вафлі «Пухнасті»

Морквяні вафлі «Пухнасті»

Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. У кого є вафельница, раджу приготувати вафлі з додаванням моркви. такі солодкі, пухнасті вафлі подаються до чаю або кави, можна дати дітям до школи, взяти на пікнік опис приготування: Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. дуже ніжні, пишні, м'які виходять вафлі, а ще во...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...