Рецепт Макарони Орзо з сочевицею і сиром
Рекомендую спробувати оригінальне блюдо з макаронів Орзо, сочевиці і сиру Фета. Макарони Орзо на вигляд схожі на зерна ячменю або рису. До речі, "орзо" з італійського так і перекладається — "ячмень".
опис приготування:
На перший погляд, досить незвичайне поєднання макаронів і сочевиці. Але з додаванням заправки з оливкового масла, винного оцту, сиру Фета і свіжої цибулі, блюдо стає пікантним, ситним і смачним. всі подробиці, як приготувати макарони Орзо з сочевицею і сиром, Дивіться нижче.
- макарони Орзо— 250 грам
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- сочевиця червона— 80 грам
- Цибуля— 1/2 штуки
- часник— 1-2 зубчиків
- маслини— 12 штук(без кісточок)
- Сир фета— 50 грам
- Оцет з червоного вина— 1-2 Ст. ложок
- кріп— 1 пучок
- перець— За смаком
2. Макарони Орзо відваріть у великій кількості киплячої підсоленої води до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. злийте воду, перекладіть макарони у велику миску, додайте 1 ст. L. оливкового масла. Поставте орзо остигати в холодильник.
3. Сочевицю залийте водою, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, закрийте кришкою. Варіть сочевицю до м'якості, приблизно 10-15 хвилин. злийте воду, відставте в сторону остигати.
4. З'єднайте оливкова олія, червоний оцет. В окремій мисці з'єднайте подрібнені маслини, сир фета, цибуля, часник, кріп.
5. Перемішайте всі інгредієнти, поперчіть за смаком. Накрийте кришкою і дайте настоятися в холодильнику близько години. Смачного!
Подібні рецепти
Легкий яблучний крамбл
Покроковий рецепт приготування супу з сочевицею, рисом і нутом. марокканська кухня. кількість порцій: 4 сочевиця— 100 грам помідор— 4 штуки цибулина— 2 штуки часник— 3 зубчики куркума— 1 Чайна ложка koriandr— 1 Чайна ложка кмин— 1 Чайна ложка приправлений перцем чилі паста Аріс— 1 Чайна ложка л...
Макарони Мушлі з сиром і томатним соусом
Рецепт приготування макаронів з начинкою з трьох видів сиру і соусом з італійської ковбаси, помідорів і червоного вина. опис приготування: Ця страва припаде до душі справжнім любителям італійської кухні. пасти «Мушлі»— 240 грам рикотта— 900 грам сиру Пармезан— 240 грам яйце— 1 штука листя б...
Макарони з цукіні, козячим сиром і зеленим горошком
Козій сир ідеально поєднується із зеленим горошком, спробуйте додати цей дует до макаронів. Крім того, додайте в'ялені томати, цукіні, свіжу м'яту, відчуйте цей незрівнянний аромат! опис приготування: Якщо ви не любите козячий сир, можна замінити його овочами або іншим пікантним сиром. Спробуй...
Макарони, фаршировані сиром і шпинатом
Іноді звичне для щоденного меню блюдо можна подати абсолютно по-новому і здивувати близьких. Любіть такі цікаві ідеї? Тоді зверніть увагу на рецепт, представлений нижче. Оцініть напевно! опис приготування: Уявляю на ваш суд ідею, як приготувати макарони, фаршировані сиром і шпинатом. поєднання...
Макарони з беконом і сиром
Для тих, хто вічно поспішає і тому любить страви, приготування яких забирає не більше 20 хвилин, — рецепт макаронів з беконом і сиром. всього 15-20 хвилин старань, і страва готова. опис приготування: думаю, багатьом з сучасних городян актуальна така ситуація: приїжджаєш додому після роботи, та...