Рецепт Мариновані реберця в духовці
страва, яке не вимагає особливих турбот і приготувати його може кожен. Виходить завжди смачно і чудово!
опис приготування:
Хочу розповісти вам, як приготувати мариновані реберця в духовці. Рецепт приготування досить простий, інгредієнти завжди знайдуться, а часу на приготування піде зовсім небагато. Мариновані реберця в духовці потрібно починати готувати завчасно, але з приготуванням страви немає ніяких особливих клопотів. Дуже зручно робити це блюдо в пакеті для запікання на святковий стіл. З ранку замаринував ребра, і можна займатися салатами і собою коханої. А за годину до приходу гостей включити духовку і все, не потрібно стояти над сковорідкою, заглядати щохвилини в духовку. Реберця виходять ніжними, соковитими і дуже смачними. Читаємо рецепт маринованих реберець в духовці з фото, переконуємося що готується дійсно легко і просто і готуємо. Смачного вам результату!
- реберця— 1 кілограм
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- гірчичний— 1,5 -2 чайних ложки
- сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
- цукор— 0,5 чайних ложки
- оцет 9% — 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1/3 чайних ложки
- Зелень лука, петрушки, кропу— 50 грам
готуємо маринад. Для цього змішуємо рослинне масло, сіль,цукор, перець, гірчицю і оцет.
Своїм та дрібно нарізаємо свіжу зелень. Якщо такої не виявилося — цілком можна замінити сухими травами.
Викладаємо в пакет для запікання реберця, туди ж додаємо наш маринад і підготовлену зелень. Гарненько перемішуємо і зав'язуємо пакет. Ми залишаємо не менше ніж на 3 годину. Періодично можна перемішувати вміст пакета, щоб маринад рівномірно розподілявся.
Викладаємо пакет з реберцями на деко і ставимо в духовку. запікаємо хвилин 50 при температурі 180-200 градусів.
Якщо ви хочете отримати підсмажену кірочку на реберцях, відкрийте пакет для запікання і запікайте реберця ще хвилин 10 до утворення скоринки.
Подібні рецепти
Французький салат з моркви
Якщо ви любите нескладні, але ситні і смачні страви, тоді спробуйте ці досить прості в приготуванні, але неймовірно соковиті і ароматні мариновані реберця на грилі. опис приготування: Ідеальний варіант — маринувати м'ясо хоча б на ніч до процесу приготування. Це дозволить йому як слід просочит...
Мариновані реберця в мультиварці
Не знаю, щоб приготувати смачного на обід або вечерю? Тоді ось вам ідея — дивно простий і дуже апетитний рецепт приготування маринованих реберець в мультиварці. опис приготування: Варіантів маринаду для м'яса існує незліченна кількість. Але якщо у вас немає часу або бажання на щось складне, то...
Мариновані свинячі реберця
цікавий, але в той же час простий рецепт маринованих свинячих реберець вам точно сподобається! Готувати досить швидко, адже маринувати потрібно всього-то 15 хвилин! Та й маринад з простих продуктів! опис приготування: Такий простий рецепт маринованих свинячих реберець я знайшла десь на простор...
Мариновані баклажани на зиму
Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...
Мариновані баклажани з болгарським перцем
Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...