Рецепт Мариновані реберця в духовці

Рецепт Мариновані реберця в духовці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
страва, яке не вимагає особливих турбот і приготувати його може кожен. Виходить завжди смачно і чудово!

опис приготування:

Хочу розповісти вам, як приготувати мариновані реберця в духовці. Рецепт приготування досить простий, інгредієнти завжди знайдуться, а часу на приготування піде зовсім небагато. Мариновані реберця в духовці потрібно починати готувати завчасно, але з приготуванням страви немає ніяких особливих клопотів. Дуже зручно робити це блюдо в пакеті для запікання на святковий стіл. З ранку замаринував ребра, і можна займатися салатами і собою коханої. А за годину до приходу гостей включити духовку і все, не потрібно стояти над сковорідкою, заглядати щохвилини в духовку. Реберця виходять ніжними, соковитими і дуже смачними. Читаємо рецепт маринованих реберець в духовці з фото, переконуємося що готується дійсно легко і просто і готуємо. Смачного вам результату!

  • реберця— 1 кілограм
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • гірчичний— 1,5 -2 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
  • цукор— 0,5 чайних ложки
  • оцет 9%  — 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 1/3 чайних ложки
  • Зелень лука, петрушки, кропу— 50 грам
Мариновані реберця в духовці - фото крок 1 Реберця миємо й нарізаємо на порційні шматочки.

Мариновані реберця в духовці - фото крок 2 готуємо маринад. Для цього змішуємо рослинне масло, сіль,цукор, перець, гірчицю і оцет.

Мариновані реберця в духовці - фото крок 3 Своїм та дрібно нарізаємо свіжу зелень. Якщо такої не виявилося — цілком можна замінити сухими травами.

Мариновані реберця в духовці - фото крок 4 Викладаємо в пакет для запікання реберця, туди ж додаємо наш маринад і підготовлену зелень. Гарненько перемішуємо і зав'язуємо пакет. Ми залишаємо не менше ніж на 3 годину. Періодично можна перемішувати вміст пакета, щоб маринад рівномірно розподілявся.

Мариновані реберця в духовці - фото крок 5 Викладаємо пакет з реберцями на деко і ставимо в духовку. запікаємо хвилин 50 при температурі 180-200 градусів.

Мариновані реберця в духовці - фото крок 6 Якщо ви хочете отримати підсмажену кірочку на реберцях, відкрийте пакет для запікання і запікайте реберця ще хвилин 10 до утворення скоринки.

Подібні рецепти

Мариновані реберця на грилі

Французький салат з моркви

Якщо ви любите нескладні, але ситні і смачні страви, тоді спробуйте ці досить прості в приготуванні, але неймовірно соковиті і ароматні мариновані реберця на грилі. опис приготування: Ідеальний варіант — маринувати м'ясо хоча б на ніч до процесу приготування. Це дозволить йому як слід просочит...

Мариновані реберця в мультиварці

Мариновані реберця в мультиварці

Не знаю, щоб приготувати смачного на обід або вечерю? Тоді ось вам ідея — дивно простий і дуже апетитний рецепт приготування маринованих реберець в мультиварці. опис приготування: Варіантів маринаду для м'яса існує незліченна кількість. Але якщо у вас немає часу або бажання на щось складне, то...

Мариновані свинячі реберця

Мариновані свинячі реберця

цікавий, але в той же час простий рецепт маринованих свинячих реберець вам точно сподобається! Готувати досить швидко, адже маринувати потрібно всього-то 15 хвилин! Та й маринад з простих продуктів! опис приготування: Такий простий рецепт маринованих свинячих реберець я знайшла десь на простор...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...