Рецепт Маринована курка в мультиварці
Сьогодні я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом маринованої курочки, раніше я готувала її на сковороді, ну а зараз роблю тільки в мультиварці, адже так набагато зручніше і смачніше.
опис приготування:
Я, як і багато інших, найчастіше готую саме курку, не тільки через те, що це м'ясо досить економічне, а просо тому, що мені подобається його смак. звичайно, я перепробувала масу різних маринадів, кожен з яких гарний по-своєму, але найбільше з них мені все ж подобається лимонний. Тому я і вирішила поділитися з вами рецептом приготування маринованої курки в мультиварці, в якому ми якраз і будемо використовувати цей маринад. Якщо чесно, поєднання лимонного соку, соєвого соусу, імбиру, цукру і овочів ідеально підходить до м'яса і надає йому солодко-кисло-гострий смак. Так що якщо ви хочете зі звичної курки приготувати щось дійсно цікаве, я розповім вам, як зробити мариновану курку в мультиварці.
- стегенця курячі— 2 штуки
- лимон— 2-3 штук
- морква— 2 штуки
- часник— 4-5 зубчиків
- соус соєвий— 3 Ст. ложки
- цукор— 2 Ст. ложки(або мідь)
- Корінь імбиру тертий— 1 Чайна ложка
- сіль— За смаком
- Масло рослинне— За смаком(для смаження)
- борошно— 1-2 Ст. ложок
Видавлюємо з лимонів сік і змішуємо його з тертою цедрою.
Отриманою сумішшю заливаємо курячі стегенця і ставимо їх на годину маринуватися в холодильник.
Після закінчення часу наливаємо в мультиварку рослинне масло, включаємо режим "; Випічка" і встановлюємо час 65 хвилин. Потім дістаємо стегенця з маринаду (маринад не виливати), обвалюють їх у борошні і викладаємо в розігріте масло.
Смажимо їх з відкритою кришкою 20-25 хвилин з того боку, де шкіра, а потім перевертаємо.
За той час, поки курка смажиться, нам потрібно почистити і нарізати кружечками морква, часник нарізати пластинками. Викладаємо часник з морквою в мисочку, додаємо пару столових ложок рослинного масла і перемішуємо все. Отже, як тільки ми перший раз перевернули курку на іншу сторону, в мультиварку потрібно викласти приготовану суміш овочів і масла. Продовжуємо смажити все при відкритій кришці, ще хвилин 20-25.
Далі ми додаємо в залишився після маринування лимонний сік соєвий соус, тертий імбир, цукор, сіль і спеції за смаком. Коли стегенця обсмажаться і з іншого боку, перевертаємо їх і вливаємо в чашу приготований маринад.
Закриваємо кришку мультиварки і чекаємо, поки закінчиться виставлений режим.
Курка виходить неймовірно смачна — пальчики оближеш. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Курка, маринована з чилі і шавлією
Дуже ніжне і смачне блюдо, м'ясо просто тане в роті, а ананас надає пікантність. Рецепт я придумала сама, так що не судіть строго, просто спробуйте! опис приготування: Куряче філе нарізати квадратиками приблизно 2Х2 см, покласти в глибоку миску і залити 5 ст. ложками соєвого соусу, поставити к...
Маринована в кефірі курка з картоплею
Маринована в кефірі курка з картоплею — відмінний варіант для досить швидкого і простого вечері або обіду з простих інгредієнтів. ніяких вишукувань, все дуже просто, однак смачно. опис приготування: Маринована в кефірі курка з картоплею — це звичайно не курка в майонезі, але теж аж ніяк не гур...
Цибуля маринована швидкий
Не любите гіркий присмак цибулі? Маринад легко виправить цей недолік, зробивши блюдо пікантним і ароматним. Як приготувати мариновану цибулю? Швидкий і дуже простий рецепт - спеціально для вас! опис приготування: Маринована цибуля використовують в приготуванні салатів, burgerov, різних м'ясни...
Цибуля маринована
Маринування цибулі - дуже простий і швидкий процес. Це не тільки універсальна закуска до будь-якого гарніру або м'ясної страви. Маринована цибуля можна класти на бутерброди або додавати в овочевий салат. опис приготування: Як приготувати лук маринований в домашніх умовах? Просто нарізати цибул...
Маринована цвітна капуста
Любителям вегетаріанських страв присвячується мій простий рецепт маринованої цвітної капусти. Дуже смачна закуска може послужити самостійною стравою, а також прекрасним гарніром до будь-якої страви. опис приготування: Маринована цвітна капуста — дуже цікавий і універсальний вид заготовки. Післ...