Рецепт Мариновані баклажани з болгарським перцем
Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт!
опис приготування:
відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуються за смаком з перцем, кисло-солодкий маринад додасть більш яскравих ноток закусці. Подавати до столу баклажани можна до різних гарнірів, обожнювання, м'яса або птиці. Також баклажани стануть яскравим акцентом домашніх солінь на святковому столі.
- баклажани— 3 штуки
- Болгарський перець— 2 штуки
- петрушка— 1 пучок
- часник— 3 зубчики
- Масло рослинне— 70 мілілітрів
- вода— 500 мілілітрів
- сіль— 0,5 Ст. ложки
- цукор— 0,5 Ст. ложки
- оцет 9% — 1 Ст. ложка
Баклажани вимийте і просушіть. Наріжте баклажани пластинами.
Солодкий перець очистіть і вимийте, просушіть. Наріжте перець великими пластинами або смужками.
петрушку сполосніть, наріжте дрібно. Часник очистіть і вимийте, пропустіть через прес.
Сковороду прогрійте і влийте рослинне масло. Смажте баклажани і перець 7-10 хвилин, постійно перемішуючи.
Банку стерилізують і наповніть овочами. Також додайте часник і зелень, прослаівая овочі.
Окремо приготуйте маринад з води, сіль і пісочний, проваріть пару хвилин, влийте оцет. Залийте маринад в банку. Простерізіуйте заготовку 15 хвилин.
Через деякий час закатати герметично баклажани і поставте догори дном, укутайте ковдрою і через добу перенесіть в льох.
Виходить дуже смачна заготівля!
Смачного!
Подібні рецепти
Індичка з болгарським перцем
Рецепт приготування запеченого лосося з чорною квасолею, болгарським перцем, чилі і соусом з манго і гірчиці. опис приготування: Приправити лосося з сіллю і перцем за смаком. Запікати в духовці при 220 градусах протягом 10 хвилин. Між іншим, злити воду з квасолі, зарезервировав 1/3 склянки рід...
Мафіни з болгарським перцем і сиром Чеддер
Рецепт приготування мафінів з сиром чеддер, болгарським перцем, цибулею, петрушкою і чилі. Вони стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду, їх також добре подавати з яєчнею або шинкою на сніданок. кількість порцій: 4-6 свіжа цибуля— 2 Ст. ложки свіжа петрушка— 1 Ст. ложка розпушувач— 2 ч...
Макарони з болгарським перцем
Макарони з болгарським перцем раніше ми постійно замовляли в італійських кафе. потім вирішили, що це наше улюблене блюдо і ми повинні його освоїти на своїй кухні. Ділюся з вами рецептом, пробуйте! опис приготування: Макарони з болгарським перцем можна готувати і без креветок, але звісно, це бу...
Мариновані огірки з чорним перцем
Вашій увазі представляю рецепт в міру гострих, смачних хрустких огірочків. Готуються вони просто і швидко. приступимо! опис приготування: Нехай Вас не лякає велика кількість чорного перцю і оцту. Перець гасить кислоту, а оцет гостроту перцю і виходить повна гармонія. Рецепт дан на 3-х літрову ...
Мариновані баклажани на зиму
Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...