Рецепт Мариновані кавунові кірки

Рецепт Мариновані кавунові кірки
Кількість порцій: 3-4
попереджаю, мариновані кавунові кірки — це аж ніяк не солодкі ласощі Вони виходять пікантними за рахунок гірчиці і часнику, з якими маринуються. розповідаю, як маринувати кавунові кірки.

опис приготування:

Якщо ви залишите трохи м'якоті, вона послужить природним цукром для маринаду і прискорить процес маринування. Насправді, в деяких країнах кавуни і, зокрема, кавунові кірки маринують на рівні з огірками. наприклад, в Німеччині. Я натрапила на рецепт випадково, в одному жіночому журналі, і відразу взялася за справу! Вже дуже зацікавили мариновані кавунові кірки! І не пошкодувала. незвичайний, але приголомшливий смак! обов'язково спробуйте! Адже все одно викидаємо, а тут — таке цікаве використання

  • кавунові кірки— 250 грам(Залиште трохи м'якоті на кірках, нечисті підстави до,))
  • вода— 2 склянки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • насіння гірчиці— 0,5 чайних ложки
  • Свіжий кріп— 1 штука(одна гілочка. )
Мариновані кавунові кірки - фото крок 1 Підготуйте розсіл. закип'ятіть воду, приправити сіллю. Залиште остигати, приблизно 30 хвилин. Тим часом наріжте кавунові кірки на маленькі шматочки.

Мариновані кавунові кірки - фото крок 2 Приготуйте баночку. на дно банки покладіть дрібочучи гірчиці, часник і свіжий кріп. Зверху покладіть скоринки кавуна.

Мариновані кавунові кірки - фото крок 3 Коли розсіл трохи охолоне, залийте ним кавунові кірки і закрийте (закатати) банку. Скоринки маринуються близько трьох днів.

Подібні рецепти

Мариновані анчоуси

Стейк з кіжуча

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...

Мариновані апельсини

Мариновані апельсини

Хочете вразити всіх легким "; п'яним" десерт? Приготуйте мариновані апельсини! На це у вас піде 10 днів, тому вечірку плануйте заздалегідь. Десерт розрахований на дорослих, т.к. містить ром. опис приготування: Мариновані апельсини використовують для прикраси десертів і тортів. Я ж люблю їсти ї...