Рецепт Мариновані корнішони на зиму

Рецепт Мариновані корнішони на зиму
Кількість порцій: 4-8 Час приготування: 40 хв.
Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви.

опис приготування:

Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах від трьох до восьми сантиметрів, їх потрібно збирати відразу після того, як вони відцвіли. На смак після консервування вони дуже ніжні і хрусткі. Сьогодні у вас є прекрасна можливість скористатися рецептом, вивчити, як саме маринувати огірочки, щоб вони вийшли дуже смачними.

  • корнішони— 1 кілограм
  • морква— 1 штука(невелика)
  • часник— 2-3 зубчиків
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • оцет 9%  — 70 мілілітрів
  • лист лавровий— 2 штуки
  • Кріп з парасольками— 10 грам
  • Перець чорний горошком, перець духмяний горошком— 8 штук((по 4 штуки))
  • Листя чорної смородини, лист хрону, лист вишни— 6 штук((по 2 штуки))
  • Гірчиця суха в зернах— 1 Чайна ложка
  • вода— 2 L
Мариновані корнішони на зиму - фото крок 1 1. Насамперед, помийте огірки. Потім залийте їх водою. Так вони повинні простояти близько години.

Мариновані корнішони на зиму - фото крок 2 3. Дно чистих банок засипте кропом, листям вишні та смородини. Додайте трохи хрону, морквини, порізаної кружальцями, часник, висипте зернисту гірчицю.

Мариновані корнішони на зиму - фото крок 3 5. Корнішони обріжте хвостики, укладіть щільно в банки. У банку висипайте сіль, цукор, вливайте оцет, додавайте лавровий лист, чорний перець, духмяний горошок.

Мариновані корнішони на зиму - фото крок 4 6. закип'ятіть воду, остудіть її до 30-40 градусів, залийте корнішони водою до самого верху, прикрийте кришками і поставте в величезну каструлю або миску з теплою водою для проведення процесу стерилізації. Вогонь зробіть середнім до моменту кипіння води, потім трохи приберіть. стерилізують огірочки 15 хвилин з того моменту як закипить вода.

Мариновані корнішони на зиму - фото крок 5 7. закрутіть кришки, банки переверніть і укутайте ковдрою, поки огірки повністю не охолонуть. Зберігайте при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Мариновані корнішони

Курчата-корнішони в пряному маслі

Сьогодні я вам розповім про мою слабкість. Ознайомтеся з тим, як приготувати мариновані корнішони. Хрусткі огірочки виходять як магазинні. Навіть ще смачніше! опис приготування: Не можу собі відмовити в задоволенні купити баночку огірочків і швидко її з'їсти, хоч в салаті, хоч просто так. поду...

Мариновані білі гриби на зиму

Мариновані білі гриби на зиму

Такі мариновані білі гриби на зиму в домашніх умовах незмінно виходять приголомшливо смачними і апетитними. У мене довше місяця поки що ніяка баночка не протримався, вже дуже смачно! опис приготування: Хочу сказати, що такий рецепт приготування маринованих білих грибів на зиму — дуже вдалий; в...

Мариновані огірки з морквою на зиму

Мариновані огірки з морквою на зиму

В активний період заготовок хочеться максимальної різноманітності. Ось вам варіант, як зробити мариновані огірки з морквою на зиму дуже хрусткими, пікантними і, звичайно ж, смачними. опис приготування: Це приголомшливий рецепт, так як мариновані огірки з морквою на зиму в домашніх умовах виход...

Мариновані печериці на зиму

Мариновані печериці на зиму

Зараз в кожному магазині можна купити мариновані печериці. Але і в домашніх умовах їх приготувати просто з мінімальною кількістю оцту і без консервантів. опис приготування: мариновані печериці — відмінна закуска до відварного картоплі, м'яса, птиці, рибі, яка підходить до столу в будні і свята...

Мариновані грибочки на зиму

Мариновані грибочки на зиму

Ділюся простим рецептом маринованих грибочків на зиму. Вони вийдуть точно такими, як ви любите, адже кількість спецій регулюєте саме ви! З magazinnиmi НЕ sravnyatsya, рекомендую! опис приготування: Особисто я просто обожнюю мариновані грибочки. Вони добре поєднуються з будь-якими м'ясними стра...