Рецепт Мариновані апельсини

Рецепт Мариновані апельсини
Кількість порцій: 2 Час приготування: 10 дн. 1 г. 0 хв.
Хочете вразити всіх легким "; п'яним" десерт? Приготуйте мариновані апельсини! На це у вас піде 10 днів, тому вечірку плануйте заздалегідь. Десерт розрахований на дорослих, т.к. містить ром.

опис приготування:

Мариновані апельсини використовують для прикраси десертів і тортів. Я ж люблю їсти їх часточками. І гостям подаю точно також. Приготувати мариновані апельсини — простіше простого. Єдине — мати зайву пляшку рому, що не завжди виходить.

Отже, як приготувати мариновані апельсини?

1. вимийте апельсини, просушіть. поріжте скибочками, а потім невеликими кубиками. По бажанню, можна залишити скибочки, тільки доведеться зняти з них шкірку.

2. З води і цукру зваріть сироп. Як тільки сироп закипить, відваріть в ньому кубики апельсина. Можна варити їх порціями.

3. Відварені в сиропі апельсини перекладіть в чисту суху банку і залийте ромом. закрийте кришкою. Мариновані апельсини будуть готові до вживання через 10 днів.

Смачного!

  • апельсини— 5 штук
  • цукор— 500 грам
  • вода— 100 мілілітрів
  • ром (пляшка)  — 1 штука(Можна замінити на горілку.)
Мариновані апельсини використовують для прикраси десертів і тортів. Я ж люблю їсти їх часточками. І гостям подаю точно також. Приготувати мариновані апельсини — простіше простого. Єдине — мати зайву пляшку рому, що не завжди виходить.

Отже, як приготувати мариновані апельсини?

1. вимийте апельсини, просушіть. поріжте скибочками, а потім невеликими кубиками. По бажанню, можна залишити скибочки, тільки доведеться зняти з них шкірку.

2. З води і цукру зваріть сироп. Як тільки сироп закипить, відваріть в ньому кубики апельсина. Можна варити їх порціями.

3. Відварені в сиропі апельсини перекладіть в чисту суху банку і залийте ромом. закрийте кришкою. Мариновані апельсини будуть готові до вживання через 10 днів.

Смачного!

Подібні рецепти

Мариновані анчоуси

Дитячий плов з куркою

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...

Мариновані кавунові кірки

Мариновані кавунові кірки

попереджаю, мариновані кавунові кірки — це аж ніяк не солодкі ласощі Вони виходять пікантними за рахунок гірчиці і часнику, з якими маринуються. розповідаю, як маринувати кавунові кірки. опис приготування: Якщо ви залишите трохи м'якоті, вона послужить природним цукром для маринаду і прискорит...