Рецепт Мариновані анчоуси

Рецепт Мариновані анчоуси
Час приготування: 40 хв.
Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів.

кількість порцій: 4
  • анчоуси— 400 грам
  • цибуля— 50 грам
  • часник— 5 грам
  • лимонний сік— 5 грам
  • оливкова олія— 75 грам
  • сухе біле вино— 75 грам
  • фенхель— 1 штука
  • чебрець— 1 щіпка
  • лавровий лист— 1 штука
  • петрушка— 1 щіпка
  • koriandr— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
мариновані анчоуси - фото крок 1 Ретельно очистіть анчоуси, видаліть кістки і голову. Змастіть деко олією і викладіть рибу. Приправте сіллю і перцем. Випікати при температурі 200 ° С протягом 5 хвилин.

мариновані анчоуси - фото крок 2 Готові анчоуси прибрати з духовки.

мариновані анчоуси - фото крок 3 Залити оливкова олія в глибоку сковороду. Кинути туди дрібно нарізану цибулю. Потім влити біле вино, лимонний сік, додати часник, кріп, кмин, коріандр маленький лавровий лист. Готувати на повільному вогні.

мариновані анчоуси - фото крок 4 Посипати петрушкою і цедрою лимона. Продовжувати варити ще близько 5 хвилин.

мариновані анчоуси - фото крок 5 Викласти анчоуси на блюдо, залити маринадом і прибрати в холодильник на 24 години перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Мариновані апельсини

Кабачки, фаршировані фаршем та сиром

Хочете вразити всіх легким "; п'яним" десерт? Приготуйте мариновані апельсини! На це у вас піде 10 днів, тому вечірку плануйте заздалегідь. Десерт розрахований на дорослих, т.к. містить ром. опис приготування: Мариновані апельсини використовують для прикраси десертів і тортів. Я ж люблю їсти ї...

Мариновані крильця

Мариновані крильця

опис приготування: Крила промиваємо в теплій воді, беремо каструльку наливаємо води, оцту і дрібно режим цибулю півкільцями в цьому розсолі наполягаємо крила приблизно 3-4 годину. розсіл солимо. Окремо варимо картоплю до напівготовності. Коли крила заморіновалісь, обсмажуємо їх на расскаленой ск...

Мариновані кавунові кірки

Мариновані кавунові кірки

попереджаю, мариновані кавунові кірки — це аж ніяк не солодкі ласощі Вони виходять пікантними за рахунок гірчиці і часнику, з якими маринуються. розповідаю, як маринувати кавунові кірки. опис приготування: Якщо ви залишите трохи м'якоті, вона послужить природним цукром для маринаду і прискорит...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...