Рецепт Мармелад

Рецепт Мармелад
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Найсмачніший мармелад — це домашній! На натуральному соку з додаванням желирующих речовин. Я роблю мармелад на агар-агар, він не має сторонніх смаків і відмінно тримає форму.

опис приготування:

Всього за 30 хвилин можна приготувати у себе на кухні корисне і натуральне ласощі — мармелад! І зробити його можна не тільки з соку, але і будь-якого фруктового або ягідного пюре. Я дуже чекаю полуничний сезон, з полуничного пюре мармелад особливо смачний і солодкий! Але і цитрусовий мармелад можна зробити в будь-який день. можна експериментувати, зробити апельсиново-лимонний десерт або просто апельсиновий, апельсиново-грейпфрутовий (я вичавила сік з двох маленьких апельсінок і одного невеликого грейпфрута). Пробуйте і пишіть коментарі!

  • Сік свіжовичавлений з цитрусових— 200 мілілітрів(апельсин + грейпфрут)
  • цукор— 100 грам(плюс для обвалювання мармеладу)
  • Якщо-якщо— 1 Чайна ложка
мармелад - фото крок 1 1. Отже, підготуйте необхідні продукти. вимийте апельсини, грейпфрут.

мармелад - фото крок 2 2. Поріжте цитрусові на половинки і відіжміть сік. Кісточки потрібно прибрати, а ось якщо потрапить м'якоть, це навіть добре.

мармелад - фото крок 3 3. У каструлю покладіть цукор, якщо-якщо, додайте сік.

мармелад - фото крок 4 4. Доведіть масу до кипіння, проваріть пару хвилин. Дайте трохи охолонути.

мармелад - фото крок 5 5. Розлийте мармелад в силіконові формочки і приберіть на 10-15 хвилин в холодильник.

мармелад - фото крок 6 6. мармелад готовий! Залишилося тільки обережно витягти з формочок і обваляти (по бажанню) в цукрі.

мармелад - фото крок 7 7. Обвалювати в цукрі потрібно безпосередньо перед їжею, інакше цукор буде з часом танути. Мармелад відмінно тримає форму, зберігати його можна і при кімнатній температурі.

мармелад - фото крок 8 8. Пригощайте діточок смачним і домашнім мармеладом!

Подібні рецепти

Цибулевий мармелад

Малиновий мармелад

У цьому рецепті я хочу розповісти вам, як приготувати цибульний мармелад. Цей неймовірно красивий і шалено смачний соус відмінно поєднується з паштетами, сирами, м'ясом і холодними закусками. опис приготування: Цибулевий мармелад або цибульний соус - це карамелізований лук з медом, цукром і сп...

Мандариновий мармелад

Мандариновий мармелад

мандариновий мармелад — чудове доповнення сніданку, полудня або святкового десерту. Ви можете приготувати його з цілими часточками будь-яких цитрусових, які буде приємно жувати. опис приготування: За цим рецептом ви можете приготувати не тільки мандариновий мармелад. Ви можете використовувати ...

Мармелад з абрикосів на агар-агар

Мармелад з абрикосів на агар-агар

Мармелад з абрикосів можна приготувати саме зараз, коли ними повні прилавки. Це чудовий десерт: корисний, ароматний і смачний. Із задоволенням розповім, як приготувати! опис приготування: Пропоную приготувати смачний домашній мармелад з абрикосів, він в рази корисніше магазинного. До речі, так...

Мармелад з кавунових кірок

Мармелад з кавунових кірок

Запасіться великою зрілим кавуном, м'якоть якого потрібно з апетитом з'їсти, терпінням - адже готовий продукт ви отримаєте тільки на третій день. Ну і хорошим настроєм. Приступаємо до готування. опис приготування: Оригінальний і незвичайний мармелад з кавунових кірок готується протягом 3-х діб...

Мармелад з дині

Мармелад з дині

будь-десерт, приготований з дині, набуває неповторний приємний аромат. Мармелад з дині — не виняток. ніжний, смачний, та й колір гарний. опис приготування: Мармелад з дині готуйте так: наріжте м'якоть дині кубиками, додайте ваніль і цукор і дайте постояти 2-3 годину. потім проваріть 5 хвилин, ...