Рецепт Маффины с яблоками и специями
простий, апетитний, вкусный и весьма оригинальный вариант, как приготовить маффины с яблоками и специями хочу вам показать. Якщо ви любите домашню випічку, обязательно берите на заметку рецепт.
опис приготування:
Яблочки можно использовать абсолютно любые, но мне больше по душе кисловатые, они отлично дополняют сладкое тесто и крошку. Що стосується спецій, то тут вы можете использовать не только указанные в данном рецепте, але і будь-які інші, які вам подобаються. Аромат такой выпечки точно никого не оставит равнодушным.
- яблуко— 1 штука
- борошно— 2 склянки
- цукор— 1 Склянка
- кефір— 1 Склянка
- яйце— 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
- сіль— 1/3 чайних ложки
- спеції— 1 Чайна ложка(ваніль, обкладинка, мускатний горіх, імбир і т.д.)
- борошно— 1/4 склянки(штрейзель)
- Коричневий цукор— 1/2 склянки(штрейзель)
- Вершкове масло— 2.5 Ст. ложки(штрейзель)
- Сіль і кориця— 1 щіпка(штрейзель)
2. Наріжте невеликими кубиками.
3. В глубокой мисочке взбейте все ингредиенты для теста — яйце, вершкове масло, кефір, цукор, борошно, ванільний екстракт, сіль і спеції. Добавьте яблоки и аккуратно перемешайте.
4. В окремій мисочці з'єднайте борошно, коричневий цукор, вершкове масло. Добавьте щепотку соли и корицы.
5. Тщательно перемешайте штрейзель до однородности.
6. Розкладіть тісто по формах, присыпьте крошкой и отправьте в духовку.
7. Выпекайте маффины с яблоками и специями минут 20 до готовності.
Подібні рецепти
Простий рецепт вівсяного печива з вівсяних пластівців
Рецепт приготовления маффинов с орехами пекан. опис приготування: Приготовление этих ореховых маффинов не отнимет у вас много сил и времени. Рецепт состоит всего из пяти ингредиентов. Замість горіхів пекан ви можете використовувати волоські горіхи. борошна— 1/2 склянки вершкового масла— 2/3...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...