Рецепт Мафіни з яблучним соусом

Рецепт Мафіни з яблучним соусом
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування мафінів з імбиром, фініками, вівсяними пластівцями і яблучним соусом.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити форми для мафінів маслом в розбризкувачі. Викласти яблучне пюре і фініки в середню каструлю. Варити на середньому вогні, часто помішуючи, поки суміш не зменшиться до 1 1/4 склянки, від 15 до 20 хвилин. Викласти суміш рівним шаром на аркуші для випічки дати повністю охолонути.

Викласти суміш у велику миску, додати висівки, paxtu, яйця, мідь, імбир і ваніль. залишити на 10 хвилин.

Тим часом змішати разом борошно, лляне насіння, соду, сіль, запашний перець і 1/4 чашки вівсяних пластівців. Додати суміш висівок.

Викласти тісто в підготовлені форми. посипати 1 столовою ложкою вівсяних пластівців зверху. випікати від 21 до 23 хвилин. Дати повністю охолонути у формах.

Маффіни можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 3 днів.


  • яблучного пюре— 2 склянки
  • фініків— 60 грам(без кісточок, нарізаних )
  • пшеничних висівок— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
  • меду— 2 Ст. ложки
  • імбиру— 3/4 чайних ложки
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки
  • лляного насіння— 2 Ст. ложки
  • соди— 1 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • запашного перцю— 1/4 чайних ложки
  • вівсяних пластівців— 1 Ст. ложка(з гіркою)
Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити форми для мафінів маслом в розбризкувачі. Викласти яблучне пюре і фініки в середню каструлю. Варити на середньому вогні, часто помішуючи, поки суміш не зменшиться до 1 1/4 склянки, від 15 до 20 хвилин. Викласти суміш рівним шаром на аркуші для випічки дати повністю охолонути.

Викласти суміш у велику миску, додати висівки, paxtu, яйця, мідь, імбир і ваніль. залишити на 10 хвилин.

Тим часом змішати разом борошно, лляне насіння, соду, сіль, запашний перець і 1/4 чашки вівсяних пластівців. Додати суміш висівок.

Викласти тісто в підготовлені форми. посипати 1 столовою ложкою вівсяних пластівців зверху. випікати від 21 до 23 хвилин. Дати повністю охолонути у формах.

Маффіни можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 3 днів.


Подібні рецепти

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Солянка (простий рецепт)

Ці мафіни роблять без додавання борошна і цукру. Такі зробити дуже просто: закиньте всі інгредієнти в блендер і перемішайте. записуйте, як приготувати маффіни з вівсянки і бананів з шоколадом. опис приготування: Маффіни смачні та поживні, якщо вам не вистачає солодощі, додайте до них більше ме...

Мафіни з рисової муки

Мафіни з рисової муки

Рецепт приготування мафінів з рисової муки прямо перед вами. смачно, ніжно і апетитно, дуже вже цікаве блюдо виходить! При цьому дуже корисне і навіть почасти дієтичне, вам сподобається! опис приготування: Такі маффіни з рисової муки в домашніх умовах приготувати досить просто. головне, щоб бу...

Мафіни з курагою

Мафіни з курагою

Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...

Мафіни з лимонним кремом і меренгою

Мафіни з лимонним кремом і меренгою

Мафіни з лимонним кремом і меренгою - смачна домашня випічка з яскраво вираженим цитрусовим смаком і ароматом. Ніжні мафіни з лимонним кремом і повітряної меренгою - один з улюблених десертів. опис приготування: Мафіни з лимонним кремом і меренгою - це смачно. У тісто додаємо цедру лимона, в к...

Мафіни з малиною

Мафіни з малиною

Мафіни з малиною — дуже смачна випічка, мабуть, мої найулюбленіші мафіни. Готувати їх дуже просто, проте виходять вони неймовірно смачними. Спробуйте! опис приготування: Мафіни з малиною — це смачні ласощі, заради якого варто трохи попрацювати. Можна тісто готувати з міксером, процес стане біл...