Рецепт Мармеладні черв'ячки

Рецепт Мармеладні черв'ячки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Якщо діти просять купити мармеладних черв'ячків, але їх склад не викликає довіри, приготуйте ласощі в домашніх умовах. Тільки натуральні інгредієнти, зрозумілий процес і відмінний результат!

опис приготування:

Відразу хочу сказати, що цукор я в рецепті не використовую, так як ягоди стиглі і досить солодкі самі по собі. Але якщо ви використовуєте кислуваті ягоди або фрукти, додайте в пюре цукор за смаком. Якщо під рукою опиняться спеціальні формочки для приготування таких мармеладних черв'ячків, процес буде ще простіше. Але цілком можна обійтися і підручними засобами.

  • ягідний мікс— 200 грам
  • желатин— 10 грам
  • вода— 100 мілілітрів
мармеладні черв'ячки - фото крок 1 Ягоди можна взяти не тільки свіжі, але і заморожені, якщо не сезон. Як формочок я буду використовувати коктейльні соломинки.

мармеладні черв'ячки - фото крок 2 ягоди вимийте, очистіть від гілочок і листочків, обсушити. Подрібніть за допомогою погружного блендера або протріть через сито.

мармеладні черв'ячки - фото крок 3 Ось таке пюре буде основою. Якщо ви хочете отримати більш насичений колір, додайте харчові барвники.

мармеладні черв'ячки - фото крок 4 додайте желатин.

мармеладні черв'ячки - фото крок 5 влийте воду. Перемішайте і залиште на 15 хвилин. Після прогрійте на водяній бані, помішуючи.

мармеладні черв'ячки - фото крок 6 Соломинки з'єднайте гумкою або ниткою. Встановіть їх в склянці або в іншій зручній ємності.

мармеладні черв'ячки - фото крок 7 Акуратно наповніть ягідної основою соломинки. Приберіть в холодильник на 2-3 годину.

мармеладні черв'ячки - фото крок 8 Тепер найвідповідальніший процес. За однією опустіть соломинку в окріп на секунду, обсушити серветкою і акуратно видавіть черв'ячків.

мармеладні черв'ячки - фото крок 9 Ось такі натуральні і корисні мармеладні черв'ячки вийшли. Вони сподобаються не тільки дітям, але і дорослим!

Подібні рецепти

Matafan «Як заморити черв'ячка»

Мусака з капустою

Matafan — дуже старий селянський рецепт, який можна знайти на всій території франкопрофессіонального локусу, як в Форезе, так і в Савойї. сьогодні, я покажу вам, як його приготувати, дивіться! опис приготування: Деякі користувачі запитують: & Quot; Чому на фото один стакан борошна, а в рецепті...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...