Рецепт Мармеладні черв'ячки
Якщо діти просять купити мармеладних черв'ячків, але їх склад не викликає довіри, приготуйте ласощі в домашніх умовах. Тільки натуральні інгредієнти, зрозумілий процес і відмінний результат!
опис приготування:
Відразу хочу сказати, що цукор я в рецепті не використовую, так як ягоди стиглі і досить солодкі самі по собі. Але якщо ви використовуєте кислуваті ягоди або фрукти, додайте в пюре цукор за смаком. Якщо під рукою опиняться спеціальні формочки для приготування таких мармеладних черв'ячків, процес буде ще простіше. Але цілком можна обійтися і підручними засобами.
- ягідний мікс— 200 грам
- желатин— 10 грам
- вода— 100 мілілітрів
ягоди вимийте, очистіть від гілочок і листочків, обсушити. Подрібніть за допомогою погружного блендера або протріть через сито.
Ось таке пюре буде основою. Якщо ви хочете отримати більш насичений колір, додайте харчові барвники.
додайте желатин.
влийте воду. Перемішайте і залиште на 15 хвилин. Після прогрійте на водяній бані, помішуючи.
Соломинки з'єднайте гумкою або ниткою. Встановіть їх в склянці або в іншій зручній ємності.
Акуратно наповніть ягідної основою соломинки. Приберіть в холодильник на 2-3 годину.
Тепер найвідповідальніший процес. За однією опустіть соломинку в окріп на секунду, обсушити серветкою і акуратно видавіть черв'ячків.
Ось такі натуральні і корисні мармеладні черв'ячки вийшли. Вони сподобаються не тільки дітям, але і дорослим!
Подібні рецепти
Мусака з капустою
Matafan — дуже старий селянський рецепт, який можна знайти на всій території франкопрофессіонального локусу, як в Форезе, так і в Савойї. сьогодні, я покажу вам, як його приготувати, дивіться! опис приготування: Деякі користувачі запитують: & Quot; Чому на фото один стакан борошна, а в рецепті...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...