Рецепт Matafan «Як заморити черв'ячка»

Рецепт Matafan «Як заморити черв'ячка»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Matafan — дуже старий селянський рецепт, який можна знайти на всій території франкопрофессіонального локусу, як в Форезе, так і в Савойї. сьогодні, я покажу вам, як його приготувати, дивіться!

опис приготування:

Деякі користувачі запитують: & Quot; Чому на фото один стакан борошна, а в рецепті написано два?" любі дівчата, іноді буває дуже складно помістити велику кількість продуктів на маленький стіл, тому вірте написаному рецептом. Я користуюся електронними вагами, це дуже зручно і завжди точно.

А тепер я розповім, як приготувати "; Матафан" або "; як заморити черв'ячка ";. Блюдо просто і дуже смачне, ситне, особливо в гарячому вигляді порадувало моїх домашніх. Отже, приготуйте тісто, обсмажте бекон, натріть сир і запечіть в духовці, після невеликої смаження на сковороді. Детальніше читайте в рецепті, хай щастить!

  • копчений бекон— 120 грам
  • Борошно пшеничне— 190 грам
  • Яйце куряче велике— 3 штуки
  • молоко— 480 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Зелена цибуля— За смаком
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • сир Грюйер— 80 грам(можна будь-який твердий сир)
Матафан 4. Влийте склянку молока, почніть замішувати з центру: спочатку з'єднайте молоко з сіллю і яйцями, а потім круговими рухами підмішувати борошно. Тісто має бути однорідним, гладким.

Матафан 6. Додайте зелену цибулю, перемішайте.

Матафан 8. Зніміть з вогню, розподіліть бекон по всьому периметру матафана і відправте в духовку на 20 хвилин. Потім посипте щедро сиром і знову в духовку на кілька хвилин, щоб він розплавився.

9. Матафан "; Як заморити черв'ячка" готовий!


Подібні рецепти

Мармеладні черв'ячки

Їстівна тарілка з рагу

Якщо діти просять купити мармеладних черв'ячків, але їх склад не викликає довіри, приготуйте ласощі в домашніх умовах. Тільки натуральні інгредієнти, зрозумілий процес і відмінний результат! опис приготування: Відразу хочу сказати, що цукор я в рецепті не використовую, так як ягоди стиглі і до...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...