Рецепт Марокканські фрикадельки

Рецепт Марокканські фрикадельки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготовления фрикаделек из говядины с луком, кінзою, корицею, мускатным орехом и курукумой и рагу из лука, часнику, помідорів, родзинок, морква, шпината и кинзы.

опис приготування:

Марокканские фрикадельки и овощное рагу хорошо подавать с хлебом пита.

  • яловичини— 450 грам
  • лука— 1/3 склянки
  • панірувальних сухарів— 1/3 склянки
  • кінзи— 1/4 склянки
  • яйце— 1 штука
  • часнику— 2 зубчики
  • kurkumи— 1 Чайна ложка
  • кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
  • мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • тертого имбиря— 1/4 чайних ложки
  • рагу:оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • часнику— 4 зубчики
  • палички кориці— 2 штуки
  • kurkumи— 1 Чайна ложка
  • пакета испанской приправы с ачиоте— 1/2 штуки
  • м'ясного бульйону— 2 склянки
  • банку (420 г) нарізаних помідорів з соком— 1 штука
  • родзинок— 1/4 склянки
  • кінзи— 1/4 склянки
  • листя шпинату— 150 грам
Марокканські фрикадельки - фото крок 1 1. приготувати фрикадельки. Натереть лук на крупной терке. нарізати кінзу. Злегка збити яйце. Пропустити часник через прес. Выстелить большой противень полиэтиленовой пленкой. Осторожно смешать все ингредиенты для фрикаделек в большой миске.

Марокканські фрикадельки - фото крок 2 2. Смочить руки в воде и сформировать фрикадельки из 2 столовых ложек смеси, діаметром приблизно 3,5 см. Выложить фрикадельки на подготовленный противень.

Марокканські фрикадельки - фото крок 3 3. Приготовить овощное рагу. нарізати цибулю, Kinzu, пропустити часник через прес. Морковь нарезать по диагонали тонкими ломтиками. Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, смажити близько 15 хвилин. Додати часник, корицю, kurkumu, испанскую приправу и перемешивать в течение 2 хвилин. Додати м'ясний бульйон, помидоры с соком и изюм.
Розігріти духовку до 175 градусів. Перемешать рагу с морковью. Осторожно добавить фрикадельки в рагу. посипати 1/4 стакана кинзы. Поместить кастрюлю в духовку и запекать фрикадельки с рагу до готовности, поки морква не стане м'якою, приблизно 35 хвилин.

Марокканські фрикадельки - фото крок 4 4. Посыпать рагу шпинатом. Накрыть крышкой и запекать еще около 5 хвилин. обережно перемішати, чтобы не повредить фрикадельки. Удалить палочки корицы. Приправити сіллю і перцем. Разложить по тарелкам и украсить блюдо кинзой.

Подібні рецепти

Міні-фрикадельки

Багрір по-марокканські

Ці міні-фрикадельки з яловичини ідеально підійдуть для супів, соусів або бутербродів і будуть готові вже через 20 хвилин. опис приготування: У великій мисці змішайте яловичину, бекон, петрушку, часник, пармезан, панірувальні сухарі, яйце, мускатний горіх, 1/2 чайної ложки солі і 1/ 4 чайної ло...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...