Рецепт Марокканські фрикадельки
Рецепт приготовления фрикаделек из говядины с луком, кінзою, корицею, мускатным орехом и курукумой и рагу из лука, часнику, помідорів, родзинок, морква, шпината и кинзы.
опис приготування:
Марокканские фрикадельки и овощное рагу хорошо подавать с хлебом пита.
- яловичини— 450 грам
- лука— 1/3 склянки
- панірувальних сухарів— 1/3 склянки
- кінзи— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука
- часнику— 2 зубчики
- kurkumи— 1 Чайна ложка
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- меленої кориці— 1/2 чайних ложки
- мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- тертого имбиря— 1/4 чайних ложки
- рагу:оливкового масла— 1 Ст. ложка
- часнику— 4 зубчики
- палички кориці— 2 штуки
- kurkumи— 1 Чайна ложка
- пакета испанской приправы с ачиоте— 1/2 штуки
- м'ясного бульйону— 2 склянки
- банку (420 г) нарізаних помідорів з соком— 1 штука
- родзинок— 1/4 склянки
- кінзи— 1/4 склянки
- листя шпинату— 150 грам
2. Смочить руки в воде и сформировать фрикадельки из 2 столовых ложек смеси, діаметром приблизно 3,5 см. Выложить фрикадельки на подготовленный противень.
3. Приготовить овощное рагу. нарізати цибулю, Kinzu, пропустити часник через прес. Морковь нарезать по диагонали тонкими ломтиками. Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, смажити близько 15 хвилин. Додати часник, корицю, kurkumu, испанскую приправу и перемешивать в течение 2 хвилин. Додати м'ясний бульйон, помидоры с соком и изюм.
Розігріти духовку до 175 градусів. Перемешать рагу с морковью. Осторожно добавить фрикадельки в рагу. посипати 1/4 стакана кинзы. Поместить кастрюлю в духовку и запекать фрикадельки с рагу до готовности, поки морква не стане м'якою, приблизно 35 хвилин.
4. Посыпать рагу шпинатом. Накрыть крышкой и запекать еще около 5 хвилин. обережно перемішати, чтобы не повредить фрикадельки. Удалить палочки корицы. Приправити сіллю і перцем. Разложить по тарелкам и украсить блюдо кинзой.
Подібні рецепти
Багрір по-марокканські
Ці міні-фрикадельки з яловичини ідеально підійдуть для супів, соусів або бутербродів і будуть готові вже через 20 хвилин. опис приготування: У великій мисці змішайте яловичину, бекон, петрушку, часник, пармезан, панірувальні сухарі, яйце, мускатний горіх, 1/2 чайної ложки солі і 1/ 4 чайної ло...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...