Рецепт Марокканської рагу з ковбасками
Рецепт приготування рагу. дуже легкий.
кількість порцій: 4
- ковбаски з баранини— 400 грам
- рослинної олії— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- semyan koriandra— 0,5 чайних ложки
- горошин чорного і запашного перцю— 1 штука(по 5 на порцію)
- великі морквини— 2 штуки
- черешкові селери— 2 штуки(стебла)
- м'ясного бульйону— 400 мілілітрів
- консервованих томатів у власному соку— 400 грам
- консервованої білої квасолі— 400 грам
- гілочки м'яти— 4 штуки
- гірчичного насіння— 1 щіпка
- сіль— 1 штука(за смаком)
нарізати шматочками завдовжки 4 см.
Розігріти в сковороді рослинне
масло і обсмажити в ньому ковбаски до
золотистого кольору. 8 хв. Шумівкою перекласти ковбаски на блюдо, відставити
Сковороду залишити на слабкому вогні, витопився з ковбасок жир не зливати.
Koriandr, горошини перцю і гірчичні насіння потовкти у ступці.
Покласти в сковороду цибулю. готувати
на середньому вогні 4 хв. Додати часник і товчені спеції, готувати 1 хв
Додати моркву, пастернак і томати.
влити бульйон. Довести до кипіння,
зменшити вогонь, накрити кришкою
і тушкувати 20 хв
Квасоля відкинути на друшляк, промити. потім додати в рагу разом
з ковбасками. Готувати без кришки
5 хв. посолити, додати розібрану
на листочки м'яту, перемішати і через хвилину зняти з вогню.
Подібні рецепти
Марокканської печиво
Рецепт приготування овочевого рагу по-марокканські для 4 щасливих людей. опис приготування: Нагріти масло в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Кинути дрібно нарізаний лук і обсмажувати, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Додати паличку кориці і мелений тмин, продовжувати готу...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...