Рецепт Марокканської рагу з ковбасками

Рецепт Марокканської рагу з ковбасками

Рецепт приготування рагу. дуже легкий.

кількість порцій: 4
  • ковбаски з баранини— 400 грам
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • semyan koriandra— 0,5 чайних ложки
  • горошин чорного і запашного перцю— 1 штука(по 5 на порцію)
  • великі морквини— 2 штуки
  • черешкові селери— 2 штуки(стебла)
  • м'ясного бульйону— 400 мілілітрів
  • консервованих томатів у власному соку— 400 грам
  • консервованої білої квасолі— 400 грам
  • гілочки м'яти— 4 штуки
  • гірчичного насіння— 1 щіпка
  • сіль— 1 штука(за смаком)
Марокканської рагу з ковбасками - фото крок 1 лук очистити, нарізати тонкими півкільцями. часник очистити, розчавити. Морква і пастернак очистити, розрізати уздовж на 4 частини. ковбаски
нарізати шматочками завдовжки 4 см.

Марокканської рагу з ковбасками - фото крок 2 Розігріти в сковороді рослинне
масло і обсмажити в ньому ковбаски до
золотистого кольору. 8 хв. Шумівкою перекласти ковбаски на блюдо, відставити
Сковороду залишити на слабкому вогні, витопився з ковбасок жир не зливати.

Марокканської рагу з ковбасками - фото крок 3 Koriandr, горошини перцю і гірчичні насіння потовкти у ступці.

Марокканської рагу з ковбасками - фото крок 4 Покласти в сковороду цибулю. готувати
на середньому вогні 4 хв. Додати часник і товчені спеції, готувати 1 хв
Додати моркву, пастернак і томати.

Марокканської рагу з ковбасками - фото крок 5 влити бульйон. Довести до кипіння,
зменшити вогонь, накрити кришкою
і тушкувати 20 хв

Марокканської рагу з ковбасками - фото крок 6 Квасоля відкинути на друшляк, промити. потім додати в рагу разом
з ковбасками. Готувати без кришки
5 хв. посолити, додати розібрану
на листочки м'яту, перемішати і через хвилину зняти з вогню.

Подібні рецепти

Марроканскіх овочеве рагу

Марокканської печиво

Рецепт приготування овочевого рагу по-марокканські для 4 щасливих людей. опис приготування: Нагріти масло в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Кинути дрібно нарізаний лук і обсмажувати, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Додати паличку кориці і мелений тмин, продовжувати готу...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...