Рецепт Марроканскіх овочеве рагу

Рецепт Марроканскіх овочеве рагу
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування овочевого рагу по-марокканські для 4 щасливих людей.

опис приготування:

Нагріти масло в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Кинути дрібно нарізаний лук і обсмажувати, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Додати паличку кориці і мелений тмин, продовжувати готувати до появи приємного аромату. Додати солодкий картопля, горох, консервовані помідори з соком, маслини, апельсиновий сік, мідь і 1 склянка води. Все це довести до кипіння.

Зменшити вогонь до середнього і тушкувати, помішуючи, протягом 15 хвилин. Потім накрити кришкою і продовжувати готувати ще близько 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем за смаком.


  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука(середня, дрібно нарізати (1-1/4 чашки))
  • паличка кориці— 1 штука
  • мелений тмин— 1/2 чайних ложки
  • гайка— 130 грам
  • консервовані помідори— 120 грам(з соком)
  • свежий апельсиновый сок— 6 Ст. ложок
  • мідь— 1-1/2 чайних ложки
  • сіль і перець— — За смаком
Нагріти масло в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Кинути дрібно нарізаний лук і обсмажувати, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Додати паличку кориці і мелений тмин, продовжувати готувати до появи приємного аромату. Додати солодкий картопля, горох, консервовані помідори з соком, маслини, апельсиновий сік, мідь і 1 склянка води. Все це довести до кипіння.

Зменшити вогонь до середнього і тушкувати, помішуючи, протягом 15 хвилин. Потім накрити кришкою і продовжувати готувати ще близько 10 хвилин. Приправити сіллю і перцем за смаком.


Подібні рецепти

Марокканської рагу з ковбасками

Пісне вершкове масло

Рецепт приготування рагу. дуже легкий. кількість порцій: 4 ковбаски з баранини— 400 грам рослинної олії— 1 Ст. ложка цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики semyan koriandra— 0,5 чайних ложки горошин чорного і запашного перцю— 1 штука(по 5 на порцію) великі морквини— 2 штуки черешкові селери— 2 шту...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...