Рецепт Медальйони

Рецепт Медальйони
Кількість порцій: 3 Час приготування: 30 хв.
Медальоны — изысканное ресторанное блюдо. Но мы легко можем приготовить эти небольшие круглые кусочки мяса у себя на кухне. смачні, ароматные и очень сочные медальоны идеально подавать с соусом.

опис приготування:

Медальоны — это изысканное блюдо французской кухни, подают их в самых дорогих ресторанах. Но и в домашних условиях можно легко приготовить удивительно вкусное, соковите і ароматне м'ясо. Я розповім вам, как приготовить медальоны у себя на кухне. Це зовсім нескладно, и вы сможете угостить свою семью изысканным ресторанным блюдом.

  • свиняча вирізка— 500 грам
  • бекон— 250 грам
  • розмарин— 2-3 штук(гілочки)
  • чебрець— 2-3 штук(гілочки)
  • помідори— 6-7 штук(лучше брать черри)
  • часник— 5-6 зубчиків(2-3 зубчика для масла, 3 — для соуса.)
  • Домашній йогурт— 100 грам
  • Корінь селери— 2-3 скибочок
  • Перець чилі— 1 штука
  • Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • Braai— 1/2 пучка
  • пармезан— 20-30 грам
медальйони - фото крок 1 Приготовим ароматное масло для мяса: викладаємо помідори, роздавлений часник, селера, розмарин, чебрець, половину чили в сотейник. Потім додаємо сіль за смаком, бальзамик и оливковое масло, отправляем сотейник на небольшой огонь. Как только масло закипело, прибираємо з вогню.

медальйони - фото крок 2 Свиную вырезку необходимо промыть и обсушить. Острым ножом нарезаем медальоны толщиной 1,5-2 см.

медальйони - фото крок 3 Затем каждый кусок мяса заворачиваем в тонкую полоску бекона и скрепляем кусочки зубочисткой. На гарнир у меня картошка. Нарезал небольшими ломтиками, смазал маслом из сотейника и отправил в духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів.

медальйони - фото крок 4 Медальоны идеально подавать с соусом. В небольшую миску добавим мелко нарезанные чеснок и кинзу, тертий пармезан, сіль і йогурт. Все хорошо перемешаем и оставим, нехай настоюється.

медальйони - фото крок 5 Смазываем ароматным маслом мясо и обжариваем медальоны на гриле по 1 минуте с двух сторон. Можно и на обычной сковороде.

медальйони - фото крок 6 К почти готовой картошке в духовке я добавил на 10 минут медальоны. Не забудьте убрать зубочистку из медальонов перед подачей.

медальйони - фото крок 7 Подавать медальоны можно с соусом как самостоятельное блюдо или сделать как я: з соусом, картоплею, томлеными помидорами. Блюдо я полил остатками ароматного масла. смачно!

Подібні рецепти

Медальйони з яловичини з брусничним соусом

Вегетаріанські кекси без яєць

М'ясо дуже добре поєднується з солодким ягідним соусом. Ви можете регулювати прожарювання м'яса, а також солодкість самого соусу. розповідаю, як приготувати медальйони з яловичини з брусничним соусом. опис приготування: Незважаючи на те, що блюдо відноситься до високої кухні, зробити таке само...

Медальйони з яловичини

Медальйони з яловичини

Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...

Медальйони зі свинини

Медальйони зі свинини

Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним. опис приготування: Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати яки...

Медальйони з індички на сковороді

Медальйони з індички на сковороді

Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:) опис приготування: Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця стр...

Медальйони з індички в духовці

Медальйони з індички в духовці

це ситне, смачне, при цьому дієтичне і легке в приготування блюдо можна доповнити практично будь-яким гарніром, але найкраще воно поєднується з салатами зі свіжих овочів. опис приготування: Приготовані за цим рецептом медальйони виходять дуже ніжними завдяки використанню маринаду і запіканню в...