Рецепт Медальйони
Медальоны — изысканное ресторанное блюдо. Но мы легко можем приготовить эти небольшие круглые кусочки мяса у себя на кухне. смачні, ароматные и очень сочные медальоны идеально подавать с соусом.
опис приготування:
Медальоны — это изысканное блюдо французской кухни, подают их в самых дорогих ресторанах. Но и в домашних условиях можно легко приготовить удивительно вкусное, соковите і ароматне м'ясо. Я розповім вам, как приготовить медальоны у себя на кухне. Це зовсім нескладно, и вы сможете угостить свою семью изысканным ресторанным блюдом.
- свиняча вирізка— 500 грам
- бекон— 250 грам
- розмарин— 2-3 штук(гілочки)
- чебрець— 2-3 штук(гілочки)
- помідори— 6-7 штук(лучше брать черри)
- часник— 5-6 зубчиків(2-3 зубчика для масла, 3 — для соуса.)
- Домашній йогурт— 100 грам
- Корінь селери— 2-3 скибочок
- Перець чилі— 1 штука
- Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 3-4 Ст. ложок
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- Braai— 1/2 пучка
- пармезан— 20-30 грам
Свиную вырезку необходимо промыть и обсушить. Острым ножом нарезаем медальоны толщиной 1,5-2 см.
Затем каждый кусок мяса заворачиваем в тонкую полоску бекона и скрепляем кусочки зубочисткой. На гарнир у меня картошка. Нарезал небольшими ломтиками, смазал маслом из сотейника и отправил в духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Медальоны идеально подавать с соусом. В небольшую миску добавим мелко нарезанные чеснок и кинзу, тертий пармезан, сіль і йогурт. Все хорошо перемешаем и оставим, нехай настоюється.
Смазываем ароматным маслом мясо и обжариваем медальоны на гриле по 1 минуте с двух сторон. Можно и на обычной сковороде.
К почти готовой картошке в духовке я добавил на 10 минут медальоны. Не забудьте убрать зубочистку из медальонов перед подачей.
Подавать медальоны можно с соусом как самостоятельное блюдо или сделать как я: з соусом, картоплею, томлеными помидорами. Блюдо я полил остатками ароматного масла. смачно!
Подібні рецепти
Вегетаріанські кекси без яєць
М'ясо дуже добре поєднується з солодким ягідним соусом. Ви можете регулювати прожарювання м'яса, а також солодкість самого соусу. розповідаю, як приготувати медальйони з яловичини з брусничним соусом. опис приготування: Незважаючи на те, що блюдо відноситься до високої кухні, зробити таке само...
Медальйони з яловичини
Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...
Медальйони зі свинини
Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним. опис приготування: Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати яки...
Медальйони з індички на сковороді
Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:) опис приготування: Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця стр...
Медальйони з індички в духовці
це ситне, смачне, при цьому дієтичне і легке в приготування блюдо можна доповнити практично будь-яким гарніром, але найкраще воно поєднується з салатами зі свіжих овочів. опис приготування: Приготовані за цим рецептом медальйони виходять дуже ніжними завдяки використанню маринаду і запіканню в...