Рецепт Медальйони зі свинини
Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним.
опис приготування:
Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати який можна на гарнір або приготувати трохи пізніше.
- вирізка свиняча— 500 грам
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія— 20 мілілітрів
- заголовок Бондюель— 5 грам
- паприка мелена— 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки
- вершки— 200 мілілітрів
- Солодкий червоний перець— 2 штуки
- бекон— 100 грам
2. Беремо гострий ніж і акуратно нарізаємо м'ясо, обов'язково поперек волокон. Товщина шматочків приблизно 2 см. На злегка змащену маслом сковороду викладаємо порізане м'ясо.
3. Посипаємо перцем і сіллю. З обох сторін обсмажуємо протягом 1,5-2 хвилини на середньому вогні. Потім м'ясо слід покласти в тепле місце, для того, щоб воно не охололо.
4. Тепер займемося соусом. Очистимо перець від насіння, нарізаємо маленькими шматочками і ложем на сковороду, де смажилися шматочки м'яса. Трохи додаємо меленої паприки. Перець готуємо хвилин п'ять, весь час помішуючи. вливаємо вершки, продовжуючи нагрівати.
5. Вершки доводимо до кипіння, і закінчив, поки перець не стане зовсім м'яким. Додаємо перець і сіль, все перемішуємо. За допомогою блендера перетворюємо перець і вершки в однорідну масу. Додаємо борошно і доводимо до кипіння, для того, щоб загус соус.
6. Викладаємо м'ясо на тарілку. На одну порцію два шматочки і соус. Гарнір - овочі або смажену картоплю.
Подібні рецепти
Капустяний салат з морквою і кукурудзою
М'ясо дуже добре поєднується з солодким ягідним соусом. Ви можете регулювати прожарювання м'яса, а також солодкість самого соусу. розповідаю, як приготувати медальйони з яловичини з брусничним соусом. опис приготування: Незважаючи на те, що блюдо відноситься до високої кухні, зробити таке само...
Медальйони з яловичини
Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...
Медальйони
Медальоны — изысканное ресторанное блюдо. Но мы легко можем приготовить эти небольшие круглые кусочки мяса у себя на кухне. смачні, ароматные и очень сочные медальоны идеально подавать с соусом. опис приготування: Медальоны — это изысканное блюдо французской кухни, подают их в самых дорогих ре...
Медальйони з індички на сковороді
Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:) опис приготування: Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця стр...
Медальйони з індички в духовці
це ситне, смачне, при цьому дієтичне і легке в приготування блюдо можна доповнити практично будь-яким гарніром, але найкраще воно поєднується з салатами зі свіжих овочів. опис приготування: Приготовані за цим рецептом медальйони виходять дуже ніжними завдяки використанню маринаду і запіканню в...