Рецепт Медальйони зі свинини

Рецепт Медальйони зі свинини
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування медальйонів зі свинини. Свинина дуже добре поєднується з вершковим соусом. Блюдо виходить смачним і ситним.

опис приготування:

Ароматні м'які шматочки м'яса в поєднанні з яскравим і надзвичайно ніжним вершковим соусом. так само, соус відмінно підійде до картоплі, подати який можна на гарнір або приготувати трохи пізніше.

  • вирізка свиняча— 500 грам
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 20 мілілітрів
  • заголовок Бондюель— 5 грам
  • паприка мелена— 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки
  • вершки— 200 мілілітрів
  • Солодкий червоний перець— 2 штуки
  • бекон— 100 грам
Медальйони зі свинини - фото крок 1 1. Вирізка обертається беконом. Стежимо за тим, щоб кожна смужка бекону заходила одна на іншу.

Медальйони зі свинини - фото крок 2 2. Беремо гострий ніж і акуратно нарізаємо м'ясо, обов'язково поперек волокон. Товщина шматочків приблизно 2 см. На злегка змащену маслом сковороду викладаємо порізане м'ясо.

Медальйони зі свинини - фото крок 3 3. Посипаємо перцем і сіллю. З обох сторін обсмажуємо протягом 1,5-2 хвилини на середньому вогні. Потім м'ясо слід покласти в тепле місце, для того, щоб воно не охололо.

Медальйони зі свинини - фото крок 4 4. Тепер займемося соусом. Очистимо перець від насіння, нарізаємо маленькими шматочками і ложем на сковороду, де смажилися шматочки м'яса. Трохи додаємо меленої паприки. Перець готуємо хвилин п'ять, весь час помішуючи. вливаємо вершки, продовжуючи нагрівати.

Медальйони зі свинини - фото крок 5 5. Вершки доводимо до кипіння, і закінчив, поки перець не стане зовсім м'яким. Додаємо перець і сіль, все перемішуємо. За допомогою блендера перетворюємо перець і вершки в однорідну масу. Додаємо борошно і доводимо до кипіння, для того, щоб загус соус.

Медальйони зі свинини - фото крок 6 6. Викладаємо м'ясо на тарілку. На одну порцію два шматочки і соус. Гарнір - овочі або смажену картоплю.

Подібні рецепти

Медальйони з яловичини з брусничним соусом

Капустяний салат з морквою і кукурудзою

М'ясо дуже добре поєднується з солодким ягідним соусом. Ви можете регулювати прожарювання м'яса, а також солодкість самого соусу. розповідаю, як приготувати медальйони з яловичини з брусничним соусом. опис приготування: Незважаючи на те, що блюдо відноситься до високої кухні, зробити таке само...

Медальйони з яловичини

Медальйони з яловичини

Хочу запропонувати вам рецепт вишуканої страви, яке готується дуже просто і швидко. Перед вами рецепт, як приготувати медальйони з яловичини. Обов'язково приготуйте їх до вечері. буде смачно! опис приготування: Медальйони з яловичини - це популярне ресторанне блюдо, яке користується величезною...

Медальйони

Медальйони

Медальоны — изысканное ресторанное блюдо. Но мы легко можем приготовить эти небольшие круглые кусочки мяса у себя на кухне. смачні, ароматные и очень сочные медальоны идеально подавать с соусом. опис приготування: Медальоны — это изысканное блюдо французской кухни, подают их в самых дорогих ре...

Медальйони з індички на сковороді

Медальйони з індички на сковороді

Цей рецепт допоможе вам смачно, швидко і красиво приготувати м'ясо індички. М'ясо вийде соковитим, ароматним, а зовнішній вигляд страви дуже святковий — тому ви будете й ситі, і задоволені:) опис приготування: Медальйони з індички — це смачно, це швидко, це нарядно і красиво на тарілці! Ця стр...

Медальйони з індички в духовці

Медальйони з індички в духовці

це ситне, смачне, при цьому дієтичне і легке в приготування блюдо можна доповнити практично будь-яким гарніром, але найкраще воно поєднується з салатами зі свіжих овочів. опис приготування: Приготовані за цим рецептом медальйони виходять дуже ніжними завдяки використанню маринаду і запіканню в...